Vi ønsker Winorg velkommen som nytt leverandørmedlem!

Vi ønsker velkommen til Winorg som nytt leverandørmedlem hos oss, og vi er veldig glad for å ha dem med på laget!

Winorg har eksistert som en av landets ledende leverandører av medlems- og giversystemer siden 1997. Fra 2009 har det vært eid og drevet av ansatte med et brennende engasjement for å bruke teknologi til å hjelpe organisasjoner å lykkes. Mange har fartstid fra organisasjoner, og kjenner medlems-og innsamlingsorganisasjoner fra innsiden.

 

Organisasjoner sitter på mye informasjon om medlemmer og givere. Dette er informasjon som i alt for liten grad brukes til å gjøre den eksterne kommunikasjonen relevant og målrettet, eller til å automatisere og effektivisere prosesser. Den teknologiske utviklingen går raskt, og det skjer spesielt mye spennende når det gjelder innsamling og bruk av informasjon, maskinlæring, analyse og automatisering. Dette er en utvikling som er drevet frem av store aktører som Google og Facebook, sammen med mange innovative nye selskaper internasjonalt. Dessverre har få av disse fokus på organisasjoner og deres egenart. Det er her Winorg, med sitt organisasjonsfokus, eierskap til egen teknologi og stor kompetanse om organisasjoners data vil spille en aktiv rolle fremover.

 

Medlemskapet i Innsamlingsrådet er en del av Winorgs arbeid for å ta en aktiv rolle i å tilpasse teknologiske nyvinninger til de behovene som er spesielle for norske innsamlingsorganisasjoner, og dermed gjøre de tilgjengelig på enkle, brukervennlige og kostnadseffektive måter som en del av Winorgs løsninger.

 

Winorg er kanskje mest kjent som leverandør til fag- og interesseorganisasjoner, mer enn innsamlingsorganisasjoner. Likevel er det betydelige beløp Winorgs løsninger er med på å hente inn som testamentariske gaver eller gjennom forskjellige innsamlingsaktiviteter. Winorg-kunder som driver innsamling omsetter for mer enn 6 MNOK hver eneste dag, 365 dager i året, og dette skal vokse fremover.

 

Se alle våre leverandørmedlemmer her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *