Vi ønsker Kommunion velkommen som nytt leverandørmedlem!

Vi er opptatt av høy faglig kvalitet og kompromissløs integritet kombinert med kreativitet og nyskjerrighet

 

Fortell oss litt om Kommunion?

Kommunion AS ble stiftet i 2000 og er et norsk selskap som lager og leverer det skybaserte organisasjonssystemet Cornerstone. Vi leverer til frivillighetssektoren, med oppgaver som fundraising, crowdfunding, medlemskap, abonnementer, fakturering, Frifond, kommunikasjon og CRM. Vi har kontorer i mange land og har kunder på alle kontinenter. Vi har spesielt mange leveranser til menigheter, kirkesamfunn og misjonsorganisasjoner, men det gleder oss å se en økende interesse også fra andre deler av frivillighetssektoren.

 

Hva håper dere å få ut av medlemskapet i Norges Innsamlingsråd?

Vi ønsker å ta del i både den offentlige samtalen og i bransjens samarbeidsarenaer for å samle inn penger til gode formål. Vi er opptatt av høy faglig kvalitet og kompromissløs integritet kombinert med kreativitet og nysgjerrighet som kan ta innsamlingsfaget videre. Vi er opptatt av automatisering og kvalitet, og vi er opptatt av å finne de gode mekanismene som understøtter økt giverglede.

 

Hva tror dere folk tenker om Kommunion med hensyn til innsamling?

Vi får tilbakemeldinger fra våre kunder på at vi er innovative og framoverlente. Vi har gode brukergrensesnitt, og er ofte først ute med nye betalingsløsninger og integrasjonsmuligheter. Vi var først ute i Norge med en portal for crowdfunding, og vi har vært tidlig ute med både Vipps-integrasjon og med fullautomatisert integrasjon med regnskapssystemer. Vi er også opptatt av forutsigbare kostnader for våre kunder, og at vi som leverandør må jobbe på smarte måter for å bidra til å holde disse kostnadene nede for frivilligheten. Spesielt vår frie kundestøtte får vi mange gode tilbakemeldinger på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *