Veiledning for crowdfundingkampanjer

Etter godt samarbeid lanserer nå Crowdfundingutvalget en Veiledning for crowdfunding. Tanken er at dette skal være et hjelpeverktøy for organisasjoner som ønsker å starte en crowdfundingkampanje. Bård Berger, markedsrådgiver i FFHB, har ledet arbeidet og oppsummerer:

På vegne av Crowdfundingutvalget vil jeg takke alle som de to siste årene har bidratt med spørsmål, innspill og tilbakemeldinger til utvalgets arbeid. Bidragene har vært med på å danne grunnlag for en grundig prosess rundt utarbeidelsen av Veileder for crowdfunding, samt gjort det mulig å gjennomføre flere gode runder med revidering. Håper veilederen vil være til nytte for alle som måtte ønske å jobbe med crowdfunding i tiden fremover.

Jeg vil også benytte anledning til å takke Alice (Strømmestiftelsen), Jim (Greenpeace), Haakon (Puzzel) og Norges Innsamlingsråd for et godt samarbeid. Arbeidet har vært spennende og veldig lærerikt.

Arbeidsutvalget for crowdfunding løses nå opp og vi skal sette sammen et nytt utvalg som skal se på nye betalingsløsninger. Vi er på jakt etter tre nye utvalgsmedlemmer. Er dette noe du kunne tenkt deg? Meld din interesse til Rikke på rikke@innsamlingsradet.no. Frist 10.september.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *