Top Fundraising er nytt leverandørmedlem – velkommen

Top Fundraising er nytt leverandørmedlem hos Norges Innsamlingsråd. Vi har tatt en prat med Gordon Johnsen om hvilke tjenester Top Fundraising kan tilby medlemsorganisasjonene, og hva de ønsker å få ut av medlemskapet hos oss.

Først, kan du si litt om hva dere arbeider med?
Top Fundraising er en del av Geddit-gruppen som spesialiserer seg på å skaffe faste givere til ideelle organisasjoner. Vi tror at den beste kommunikasjonen oppstår når man møter mennesker ansikt til ansikt. Derfor konsentrer vi oss om rekruttering av givere i kanaler som stand, husbesøk, og gateverving.

Vel så viktig som å rekruttere nye givere er det å ta vare på de man allerede har. Derfor tilbyr vi våre kunder rådgivning, der vi blant annet er med på å bygge giverreiser og helhetlige kommunikasjonskonsepter som sikrer givernes langsiktige lojalitet over tid.

Selskapet drives av erfarne fundraisere med bakgrunn fra flere organisasjoner. Vårt mål er å redusere kostnaden organisasjonen betaler for en giver, slik at større verdier kommer fram til saken.

Hvilke tjenester tilbyr dere som medlemsorganisasjonene kan ha nytte av?
Stadig flere organisasjoner ser potensialet i inntekter fra faste givere, noe som også betyr at konkurransen er større. I denne virkeligheten er det selvsagt mange som lykkes, og andre som opplever fundraising som svært utfordrende. Men hvorfor er det slik? Som oftest er det ikke noe galt med saken, men hvordan den kommuniseres. Man tar gjerne utgangspunkt i seg selv og sitt brennende engasjement. Da er det lett å gå i fella og tro at alle er like interessert som deg selv.

Vi hjelper deg å tydeliggjøre budskapet og fortelle den historien som giverne faktisk vil høre.

Enten organisasjonen din trenger hjelp til å komme i gang med fundrasing, eller du har holdt på lenge, men stadig opplever at det er vanskelig å nå ut til nye givere, så er vi den rette samarbeidspartneren som hjelpe deg med å nå neste nivå. Kort fortalt så hjelper vi deg med å rekruttere, utvikle og beholde givere.

I Top Fundraising har vi en filosofi om at kvalitet, alltid skal gå fremfor kvantitet. Våre feltververe er derfor opplært til å fokusere på sunne salg med mennesker som har et oppriktig ønske om å støtte saken din, fremfor et høyest mulig volum som erfaringsmessig også fører til høyt frafall.

Som fundraisere vet vi hvor viktig omdømmet til organisasjonen din er, og nettopp derfor er valget av samarbeidspartner viktig. Hos oss skal du alltid føle deg trygg på at saken kommuniseres riktig og positivt, med et mål om gi mennesker et bedre inntrykk av organisasjonen etter de møtte oss.

Hvorfor er et medlemskap i Norges Innsamlingsråd aktuelt for dere?
Vi er fundraisere, vi jobber bare med ideelle aktører, og nettopp derfor så ønsker å være en del av det fantastiske miljøet som Innsamlingsrådet har skapt. Vi ønsker også å bidra til at feltmarkedsføring fra organisasjoner ikke oppleves som negativt blant folk flest, derfor er det viktig at alle aktører som rekrutterer givere på gata samarbeider om å skape kvalitet i dette arbeidet. Kvalitet kan vi skape ved å stille strenge krav til oss selv, f. eks. ved å fordele arbeidsområder, slik at ikke alle banker på den samme døra samme uke. Et slikt arbeid bør koordineres av innsamlingsrådet og det ønsker vi å være en del av.

Hva ønsker dere å få ut av medlemskapet?
Først og fremst så tror vi at et medlemskap vil sørge for at vi kan bidra til å skape et bedre marked for alle som jobber med å rekruttere givere. Vi tror også at vi kan bidra med kunnskap som styrker organisasjonene og at vi sammen kan skape store verdier og bidra til å skape giverglede i det Norske folk.

Vi i Norges Innsamlingsråd ser frem til samarbeidet og gleder oss til å bli bedre kjent med Top Fundraising.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *