Strex er nytt leverandørmedlem – velkommen!

Mobilbetalingsselskapet Strex er nytt medlem av Norges Innsamlingsråd. Vi har stilt daglig leder Tove Mette Dramstad fem kjappe spørsmål om hvilke tjenester bedriften tilbyr og hva de tenker om medlemsskap hos oss.

Først, kan du si litt om hva dere arbeider med?
Strex er et mobilbetalingsselskap som eies av Telenor, Telia og ice.net. Alle med et norsk mobilabonnement kan benytte Strex, og over 3,9 millioner av Norges befolkning har allerede benyttet seg av våre ulike tjenester. Våre betalingstjenester kan du blant annet benytte innen donasjon, kollektivtransport og parkering, digitale medietjenester, bestilling av legetimer og kjøp av kinobilletter. Du trenger verken bankkort eller betalingsapp, og ingen kort- eller kontoinformasjon lagres på telefonen. Du betaler rett og slett for varer og tjenester gjennom mobilabonnementet ditt.

Hvilke tjenester tilbyr dere som medlemsorganisasjonene kan ha nytte av?
Strex har flere tjenester som egner seg spesielt godt for donasjonsmarkedet som organisasjoner kan dra nytte av. Blant annet «gi med sms», abonnementsbetalinger og one click payment.

Hvorfor er et medlemskap i Norges Innsamlingsråd aktuelt for dere?
Norges Innsamlingsråd representerer en felles arena og møteplass som gir Strex en verdifull innsikt og mulighet for å komme nærmere i kontakt med markedet og kundene. Gjennom dialog med medlemsorganisasjonene vil vi kunne tilpasse våre tilbud og tjenester til markedet i forhold til tilbakemeldinger og det behovet de ulike organisasjonene har i forhold til våre tjenester.

Hva ønsker dere å få ut av medlemskapet?
Vi håper på å få tettere dialog med våre kunder og bedre innsikt og kjennskap til markedet.

Vi i Norges Innsamlingsråd ønsker Strex velkommen inn i fellesskapet og gleder oss til videre samarbeid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *