Spleis er nytt leverandørmedlem – velkommen!

Vi ønsker Spleis velkommen som nytt leverandørmedlem i Norges Innsamlingsråd. Spleis er en folkefinaniseringsplattform som organisasjoner enkelt kan ta i bruk i sitt innsamlingsarbeid. Les vårt intervju med daglig leder, Bjørn Kjetil Hellestræ.

Først, kan du si litt om hva dere arbeider med?

Spleis er en raskt voksende folkefinansieringstjeneste i Norge som brukes av privatpersoner, lag og foreninger og store hjelpeorganisasjoner. 

Målet vårt med Spleis er å gjøre det så lett som mulig for så mange som mulig å lykkes med å samle inn penger til gode og fine formål.

Hvilke tjenester tilbyr dere som medlemsorganisasjonene kan ha nytte av?

Vi er et team på 12 personer som jobber dag og natt for å gjøre det lett å samle inn penger, slik at prosjekter og drømmer blir realisert. Spleis brukes av flere og flere, og vi vokser raskt 🚀

Kundedata vet vi er viktig for store organisasjoner. Spleis har derfor utviklet en løsning som etterspør kundedata fra alle givere til organisasjoner som ønsker det. 

Hvorfor er et medlemskap i Norges Innsamlingsråd aktuelt for dere?

Vi utvikler Spleis med to store ører og er derfor veldig opptatt av å være i dialog med de som skal bruke vår tjeneste. Slik sett tror vi at et medlemskap vil gi oss nyttig innspill som vil gjøre det enda lettere for store organisasjoner å lykkes med å samle inn penger.

Hva ønsker dere å få ut av medlemskapet?

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere som kan gjøre oss bedre 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *