Ny-sertifiserte fundraisere

 

Charlotte Arnø Storebakken sitt bilde.

Kull nummer 2 av sertifiserte fundraisere ble presentert på Fundraisingkonferansen 2017! Vi gratulerer!

Vi er stolte av at våre bransje har en sertifisert utdanning, sier Siri Nodland, Generalsekretær i Norges Innsamlingsråd. Vi vet at god og riktig kompetanse vil bidra til å utvikle og løfte betydningen av Fundraising. Dersom du vurderer å bli  sertifisert fundraiser, starter vi opp igjen i februar 2018.

Per dags dato er det 13 plasser igjen. Meld deg på her

Vår fundraisingutdannelse er et universitetsstudium og utdannelsen gir 20 ECTS-poeng (European Credit Transfer and Accumilation System), som tilsvarer 20 norske studiepoeng og kan inngå i en bachelorgrad. Ved å gjennomføre dette studiet blir du sertifisert fundraiser.

Studieløpet er lagt opp slik at man kan ta utdannelsen ved siden av jobb. Hovedforeleser er Fundraisingeksperten Adrian Sargeant fra University of Plymouth, som også har faglig ansvar for utdannelsen. I tillegg bidrar håndplukkede norske gjesteforelesere, de beste innen sine felt, slik at du som deltaker kan tilegne deg den kunnskapen du trenger for å bli en dyktig fundraiser. Studiet omfatter emner som kampanjegjennomføring, strategi, direktekommunikasjon, etikk og normer, filantropi, store gaver, håndtering og rekruttering av private og næringslivsgivere, giverdemografi, giverpleie og giveradferd.

2 samlinger – til sammen 4 dager

Studentene på studiet møtes fire dager i Oslo til forelesninger, seminarer og gruppearbeid. Til hver samling forventes det at man har lest aktuell litteratur. En stor del av forelesningene foregår på engelsk, og innleveringsoppgaver mellom samlingene og hjemmeeksamen, skal skrives på engelsk. Totalt fire oppgaver skal skrives. Semesterslutt og siste innlevering er juni 2018.

Søknadsfrist: 1. november 2017

Informasjon:

Studiepoeng: Kurset gir 20 studiepoeng og kan inngå i bachelorgrad.

Studiested: Sentralen, Øvre Slottsgate 3, Oslo

Samlinger:

1.  samling: 5.- 6. februar

2.  samling: 21.- 22. mars

Studieplasser:   20

Målgruppe:  Nye og erfarne organisasjonsmedarbeidere som vil styrke sin fundraisingkunnskap

Forkunnskaper:   Må beherske engelsk

Studieavgift:   17.500 kroner for medlemmer, 22.000 kroner for ikke medlemmer. Kjøp “billett” FREE for påmeldning, faktura ettersendes.

Søknadsfrist:   Opptak fortløpende. Siste frist 01.11.2017

Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *