Nominer Årets Fundraiser og Årets Kampanje til Fundraisingkonferansen 2017!

Vi vil løfte frem de mange som gjør en ekstraordinær innsats for de gode sakene rundt i landet!

Vi har delt ut prisen Årets Fundraiser tre ganger tidligere. Leif Wien Jensen fra Blindeforbundet vant første gang, deretter vant Kari Bucher, tidligere leder av TV aksjonen. I fjor var det Ola Wiig- Hanssen fra Unicef som stakk av med tittelen. Tildelingene er alle vel fortjent etter deres gode resultater. I år vil vi nok en gang kaste heder og glans over Norges beste fundraiser.

 

Årets Fundraiser:

Årets Fundraiser kan være en som har stått på utenom det vanlige, og som jobber med innsamling til daglig eller det kan være en leverandør. Kriteriet er at den nominerte må ha gjort en solid innsats for å samle inn penger.

Send inn din nominasjon! Nominasjonen skal bestå av navn, tilknytning til saken, dokumentert oversikt over innsamlingsresultater og en god begrunnelse for hvorfor akkurat din nominerte skal vinne kåringen av Årets Fundraiser. Juryen vil kontakte vinneren i forkant av Fundraisingkonferansen.

 

Årets Kampanje:

Kampanjeprisen deles ut til en organisasjon på Fundraisingkonferansen hvert år.

Konferansens tema er i år historiefortelling, årets nominerte kampanjer bør reflektere dette. Ved vurdering av kandidater skal det legges vekt på «særlig god prestasjon» innenfor temaområdet som sammenfaller med tema for årets konferanse.

Nominasjonsforslag sendes til Norges Innsamlingsråd v/generalsekretæren for anbefaling og videre håndtering. Kåring skjer ved en kombinasjon av evaluering fra en fagjury og ved Facebook-«avstemming» på Innsamlingsrådets Facebookside.

 

Inspirasjon til nominasjoner:

  • Bidratt vesentlig til særlig sterk stimulering av giverglede og engasjement over en tidsperiode.
  • Har etablert et sterkt program for oppfølging av testatorer som både skaper engasjement blant målgruppen og sikrer midler til det viktige arbeidet som drives i årtier framover.
  • Vesentlig bidrag for å få givere, ansatte, og tillitsvalgte til å stå sammen ut over det som kan forventes gjennom en tøff tid.
  • Innføring av ny kommunikasjonsteknologi som har skapt nettverk og en toveisdialog organisasjonen ikke har sett tidligere.
  • Bidratt i vesentlig grad til styrking av samhold og vekst for organisasjonen.

 

Send inn forslag til de to konkurransene til: siri@innsamlingsradet.no

 

Vi ser frem til å presentere prisvinnerne på Fundraisingkonferansen!

Lykke til!

 

Med vennlig hilsen

Siri Nodland, Norges Innsamlingsråd og

Inger Johanne Halleen, Organisasjoner i DNB Bank

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *