Møt vårt nye medlem; Mission Aviation Fellowship!

Mission Aviation Fellowship er et flyselskap og internasjonal hjelpeorganisasjon som i 70 år har utviklet seg til verdens største aktør innen bistandsflyving med småfly.

 

Kan du fortelle litt om MAF?

Vi opererer med 135 fly i 25 land. MAF flyr til steder ingen kan eller vil fly – over ørkener, jungel, fjell, og sumper. I områder der reisen på bakken tar dager eller uker – eller der det ikke finnes veier. Vi flyr til mennesker i isolasjon, nød, konflikt og katastrofe. Mer enn 1500 organisasjoner bruker MAF i sitt arbeid.

 

Hvordan jobber dere med inntektsskapende arbeid?

Vi jobber aktivt med inntektsskapende arbeid. For oss er det viktig å våge å satse, være strategiske og være på hugget til å utnytte muligheter. Det er viktig for oss å takke raskt, konkret og personlig, og vi ønsker å ha en tydelig profil og gode konsepter. Vi ser verdien i å måle resultater og gjør mer av det vi ser at fungerer. Når feil skjer erkjenner vi, informerer, retter opp og beklager så fort som mulig. Vi organiserer innsamlingsarbeidet med giverreiser og segmenterer ut fra alder, demografi og interesse.

 

“Gjennom medlemsskapet i Norges Innsamlingsråd ser vi frem til å bygge nettverk og få faglig påfyll”

 

Hva tenker dere er de største mulighetene og utfordringene i det norske innsamlingsmarkedet som helhet?

Når det gjelder privatmarkedet finnes det muligheter fordi vi tror de fleste mennesker ønsker å kunne se tilbake på livet sitt og vite at verden har blitt litt bedre og at de ikke har levd forgjeves. Vi ønsker å samarbeide med de som ønsker å hjelpe og prøver å legge til rette for at de skal få løst engasjementet ut i noe konstruktivt. Vi ser også muligheter i næringslivets økende samfunnsengasjement. Utfordringene er blant annet støy i et overkommunisert samfunn, manglende interesse og religiøse fordommer.

 

Hva tror dere folk tenker om Mission Aviation Fellowship med tanke på innsamling?

Vi tror at folk som kjenner MAF tenker positive tanker om oss, og at vi har et godt omdømme med hensyn til innsamling og bistandsflyvning.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *