Ledige stillinger

Ledige stillinger hos medlemmer av Norges Innsamlingsråd og andre relevante aktører for bransjen. Annonsere her? Gratis for medlemmer av Norges Innsamlingsråd. Ta kontakt på rikke@innsamlingsradet.no.

Ledige stillinger hos våre medlemmer

Leder for giverkommunikasjon, Norges Blindeforbund

Søknadsfrist: 15.08.20
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen: Norges Blindeforbund har hatt en jevn vekst i inntektene fra privatpersoner gjennom flere tiår, og har nå 115 000 aktive givere. Innsamlingsarbeidet drives av en kompetent avdeling i Blindeforbundet med feltververe, telefon-fundraisere og faglig ansatte innen CRM, digital fundraising, tekstforfatter, kampanjeansvarlig, databaseutvikler med mer.

Full stillingsutlysning: Leder for giverkommunikasjon

Prosjektleder finansiering og offentlige tilskudd, Unicef Norge

Søknadsfrist: 12.08.20
Sted: Oslo
Stilling: Engasjement

Kort om stillingen: I UNICEF Norge er det ledig et toårig engasjement i 100% stilling som prosjektleder for finansiering og offentlig tilskudd. Stillingen inngår i avdeling for barns rettigheter og bærekraft, som jobber for å påvirke og opplyse beslutningstakere, næringslivet, barn og de som er barn nærmest. Stillingen rapporterer til direktør for barns rettigheter og bærekraft. UNICEF Norge er på jakt etter en engasjert og måldrevet prosjektleder med sterk interesse for strategiutvikling, vekst og god styring.

Full stillingsutlysning: Prosjektleder finansiering og offentlige tilskudd

Teamleder, Røde Kors

Søknadsfrist: 06.09.20
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen: Føler du at du har en lagfører i ryggmargen og en selger i sjela, så er vi et godt stykke på vei. Hvis du i tillegg klarer å lære bort, lede og veilede på positivt, oppbyggende vis, så må vi få en søknad. Her vil du få mye ansvar, trygge rammer og en mulighet til å gjøre et team til ditt eget. Jobben vi gjør sammen redder liv og gjør hverdagen lettere for veldig mange.

Full stillingsutlysning: Teamleder

Key Account Manager, SOS-Barnebyer

Søknadsfrist: 23.08.20
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen: Vi ser etter en engasjert Key Account Manager (KAM) som har inngående kjennskap til næringslivet, relasjonsskapende arbeid og erfaring med å skape resultater. Deg som med naturlig autoritet går foran som et godt eksempel i å skape og ivareta relasjoner, som drives av å utvikle og presentere kreative og strategiske konsepter og som inspirerer teamet til å gjøre det samme.

Full stillingsutlysning: Key Account Manager

Rådgiver, Redningsselskapet

Søknadsfrist: 26.08.20
Sted: Kristiansand
Stilling: Fast

Kort om stillingen: Redningsselskapet søker etter Rådgiver region Sør, med hovedvirke i Agder. Som Rådgiver har du ansvaret for en bred portefølje av aktiviteter i ditt geografiske ansvarsområde herunder; fritidsbåtkurs, forebyggende aktiviteter (primært mot barn/unge) og stand/messer. Videre har du et ansvar for oppfølging av den lokale frivilligheten, samt regionens materiell/utstyr. Du er også Redningsselskapets samfunnskontakt utad i distriktet/regionen. I Agder har vi kontorer/baser i både Mandal, Kristiansand, Lillesand og Arendal.

Full stillingsutlysning: Rådgiver

Digital Fundraising Advisor, iRaiser

Søknadsfrist: 01.09.20
Stilling: Fast

Kort om stillingen: You will be our first in-country representative in Norway and be part of a Global team. You are self-driven, motivated by freedom and energized by the impact you can make in this sector. You will have a strong and experienced team backing you up and an admirable list of existing customers cheering you on.

Full stillingsutlysning: Digital Fundraiser Advisor

Markedsrådgiver, Norsk Folkehjelp

Søknadsfrist: 16.08.20
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen:Vi søker nå søker etter en engasjert og faglig dyktig person til vår Markedsavdeling. Du kommer til å bli del av en sosial og dynamisk avdeling med ni motiverte og faglig dyktige kolleger som jobber med private givere, bedrifter og fagbevegelse. Vi ser etter en som både er faglig sterk, og glad i, bokføring og regnskap. Samtidig er du opptatt av og forstår merkevare og identitet. Du bør være proaktiv og evne å jobbe selvstendig, og også ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Det er til tider hektisk og du må like å forholde deg til frister.

Full stillingsutlysning: Markedsrådgiver

Markedsrådgiver, Norsk Folkehjelp

Søknadsfrist: 16.08.20
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen: Vi søker nå søker etter en engasjert og faglig dyktig person til vår Markedsavdeling. Du kommer til å bli del av en sosial og dynamisk avdeling med ni motiverte og faglig dyktige kolleger som jobber med private givere, bedrifter og fagbevegelse. Du bør være proaktiv og evne å jobbe selvstendig, være initiativrik, ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og god budsjett- og tallforståelse. Det er til tider hektisk, og du må like å ha mange baller i luften samtidig. Vi ser etter deg som er en selgende og sterk relasjonsbyggende person.

Full stillingsutlysning: Markedsrådgiver

Innsamlings- og informasjonsleder, Normisjon

Søknadsfrist: 15.08.20
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen: Vi ser etter en målrettet person med gode strategiske evner, som samtidig er relasjonelt sterk og en god teambygger. Du skal lede et kreativt og dyktig team med seks ansatte, slik at det blir god framdrift og måloppnåelse i det daglige arbeidet. Du kjenner norsk kirkevirkelighet godt og har et engasjement for Jesus og misjon.

Full stillingsutlysning: Innsamlings- og informasjonsleder