Ledige stillinger

Ledige stillinger hos medlemmer av Norges Innsamlingsråd og andre relevante aktører for bransjen. Annonsere her? Gratis for medlemmer av Norges Innsamlingsråd. Ta kontakt på rikke@innsamlingsradet.no.

Ledige stillinger i medlemsorganisasjoner

Kundeservicemedarbeider, Flyktninghjelpen

Søknadsfrist: 23.10.19
Sted: Oslo
Stilling: Deltid, timebasert

Kort om stillingen: NRC Flyktinghjälpen hjälpte 8,5 miljoner människor över hela världen under 2018. Med mer stöd kan vi nå ännu fler. I takt med att vi växer får Flyktinghjälpen fler gåvor både i Norge och i Sverige där vi är nyetablerade. Nu behöver vi utöka vår service och söker en medarbetare till kundservice som kan prata och skriva både norska och svenska obehindrat. Man sitter på Flyktinghjälpens huvudkontor centralt i Oslo.

Full stillingsutlysning: Kundeservicemedarbeider

Rådgiver nett og sosiale medier, Frelsesarmeen

Søknadsfrist: 30.10.19
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen: Kommunikasjonsavdelingen er vårt fagmiljø for nye og tradisjonelle medier, magasinproduksjon, grafisk design, foto, innsamling, sponsorer og næringsliv, politisk rådgivning, profil og merkevare, giverkontakt – og alt imellom. Kanalstrategien er klar – nå søker vi en drivkraft i drift og utvikling av våre digitale kanaler.

Full stillingsutlysning: Rådgiver nett og sosiale medier

Fundraiser, Leger uten Grenser

Søknadsfrist: 31.10.19
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen: Leger Uten Grenser er en nøytral og uavhengig medisinsk nødhjelpsorganisasjon som jobber i over 70 land. For å sikre vår uavhengighet fra politiske interesser, kommer inntekten vår i all hovedsak (95%) fra private givere. På denne måten kan vi jobbe der ikke andre jobber, og vi kan raskt rykke ut dersom det oppstår en krise. Derfor trenger vi engasjerte dør-til-dør ververe som informerer om arbeidet vårt og inviterer folk til å støtte oss.  Faste giveravtaler er grunnmuren i organisasjonen vår, og derfor er ververne her i Norge helt avgjørende for at jobben blir gjort i felt!

Full stillingsutlysning: Fundraiser

Programutvikler Ungt lederskap, KFUK-KFUM

Søknadsfrist: 20.10.19
Sted: Oslo
Stilling: Prosjekt

Kort om stillingen: Du skal initiere, lede og koordinere prosjekter som fremmer KFUK-KFUMs satsing på ungt lederskap med særlig ansvar for aldersgruppen unge voksne og ungdom i myndighetsfasen.

Du har ansvar for å koordinere, gjennomføre og videreutvikle ledertrenings- og veiledningsprogram for 2-års elever (stipendiater) på KFUK-KFUMs fem folkehøgskoler fra Svalbard til Oslo, og ettårige ledertreningsprogrammer, inkludert KFUK-hjemmet i London.

Full stillingsutlysning: Programutvikler Ungt lederskap

Kommunikasjonsrådgiver, MA – rusfri trafikk

Søknadsfrist: 20.10.19
Sted: Oslo
Stilling: Engasjement

Kort om stillingen: Trafikksikkerhetsorganisasjonene MA – Rusfri Trafikk og Ung i Trafikken trenger en dyktig kommunikasjonsrådgiver for to års engasjement, med mulighet til forlengelse. Hvert år blir mellom 30 og 40 personer drept på grunn av alkohol og annen rus i trafikken, og mer enn hundre blir hardt skadd.

Å arbeide for å forhindre dette er vårt samfunnsoppdrag. Og nå trenger vi deg med på laget! Du, som kan kommunikasjon, som er en kløpper med digitale verktøy og sosiale medier, som er opptatt av trafikksikkerhet, samfunn og politiske prosesser, og som gjerne har noe erfaring med prosjektarbeid.

Full stillingsutlysning: Kommunikasjonsrådgiver

Fleksibel deltidsjobb, Norges Blindeforbund

Søknadsfrist: 28.10.19
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen: Arbeidsoppgaven din vil være å samle inn støttebidrag på telefonen. Vi kan tilby et godt og stabilt arbeidsmiljø med voksne kollegaer. Full opplæring og god lønn. Du kan jobbe dagtid kl. 09.15-15.15 og/eller kveldstid, kl. 17.00-21.00, 2-4 dager i uken. Du vil trives hos oss hvis du er glad i mennesker og flink til å sette deg mål.

Full stillingsutlysning: Fleksibel deltidsjobb

Fundraiser reise, Norges Røde Kors

Søknadsfrist: Snarest
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen: Som fundraiser på reiseteamet drar man på ukentlige turer (man-fre) til små og store deler av Norge for å verve nye givermedlemmer til Norges Røde Kors gjennom dør-til-dør aktivitet. Dette er en unik mulighet til å kombinere jobb og reise, samtidig som man får være med å bidra til Røde Kors sitt verdensomspennende humanitære arbeid. Vi søker personer som liker å komme i kontakt med nye mennesker, er glad i å reise, og som brenner for veldedighet og salg!

Full stillingsutlysning: Fundraiser reise