Ledige stillinger

Ledige stillinger hos medlemmer av Norges Innsamlingsråd og andre relevante aktører for bransjen. Annonsere her? Gratis for medlemmer av Norges Innsamlingsråd. Ta kontakt på rikke@innsamlingsradet.no.

Ledige stillinger hos våre medlemmer

Innsamlings- og informasjonsleder, Normisjon

Søknadsfrist: 15.08.20
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen: Vi ser etter en målrettet person med gode strategiske evner, som samtidig er relasjonelt sterk og en god teambygger. Du skal lede et kreativt og dyktig team med seks ansatte, slik at det blir god framdrift og måloppnåelse i det daglige arbeidet. Du kjenner norsk kirkevirkelighet godt og har et engasjement for Jesus og misjon.

Full stillingsutlysning: Innsamlings- og informasjonsleder

Prosjektleder, Norges Blindeforbund

Søknadsfrist: 05.07.20
Sted: Oslo
Stilling: Engasjement

Kort om stillingen: Blindeforbundet vil bli mer synlig og mer forbundet med svaksynthet. Vi er på jakt etter en kollega som kan bidra til målet:

“Folk skal vite at Blindeforbundet er for alle som ser dårlig“.

Prosjektet kaller vi Offensiv 2025, og det er tilknyttet kommunikasjonsavdelingen, men involverer hele organisasjonen.

Full stillingsutlysning: prosjektleder

Regional koordinator, Stiftelsen Norsk Luftambulanse

Søknadsfrist: 05.07.20
Sted: Trondheim
Stilling: Fast

Kort om stillingen: Vi søker en resultatorientert, menneskeglad, motiverende og engasjert person som kan tre inn i jobben som regional koordinator for innsamling i vårt Trondheim- og Tromsøteam. Som regional koordinator vil du få ansvar for rekruttering, opplæring, oppfølging og planlegging av all aktivitet innad i teamet. Gjennom å legge til rette for gode arbeidsforhold og utvikling har du en nøkkelrolle for å få feltververne til å prestere. Reising er en del av jobben, og når du drar på tur med teamet deltar også du i vervingen. Erfaring fra innsamling og/eller salg er derfor en stor fordel. Arbeidstid vil variere, og det er fleksibilitet i stillingen. Feltvervingsavdelingen holder til i nyoppussede lokaler i Trondheim sentrum, og her vil du få kontorplass sammen med tre andre. Ønsket oppstart vil være så raskt som mulig.

Full stillingsutlysning: Regional koordinator

Feltverver, Stiftelsen Norsk Luftambulanse

Søknadsfrist: 15.07.20
Sted: Tromsø
Stilling: Engasjement

Kort om stillingen:Stiftelsen Norsk Luftambulanse er en ideell organisasjon som fullt ut er finansiert av privat innsamlede midler fra enkeltpersoner og støttebedrifter. De fleste som støtter oss blir med etter et møte med en feltverver på dør eller på stand. Sommeren er den mest aktive perioden for innsamlingsavdelingen, og vi ser etter flinke folk til å bli med og spre giverglede i vårt Tromsø-team. Det er spesielt gunstig om du har førerkort og kan jobbe minimum 7 uker sommeren 2020. Det finnes gode muligheter for fast ansettelse etter sommeren. Ettersom Tromsø sentrum er det vanlige oppmøtestedet må du lett kunne komme deg dit på egenhånd.

Full stillingsutlysning: Feltverver

Fundraisere Innlandet, Norges Blindeforbund

Søknadsfrist: Snarest
Sted: Gjøvik
Stilling: Fast

Kort om stillingen: Vi ser etter voksne personer med sunne og gode holdninger. Personer med veldig ulik bakgrunn lykkes hos oss. Fellesnevneren for å lykkes er god moral, gode holdninger og verdier. Du må være glad i å skravle, tørre å by på deg selv og like å bruke bena.

Vi besøker husstander i Innlandet for å fortelle om hva Blindeforbundet gjør for synshemmede

Full stillingsutlysning: Fundraisere Innlandet

Frivillighetskoordinator, Nordland Røde Kors

Søknadsfrist: 01.07.20
Sted: Bodø
Stilling: Vikariat

Kort om stillingen: Røde Kors jobber over hele verden med å hjelpe sårbare grupper. Bodø Røde Kors har rundt 1500 medlemmer og frivillige som hver dag bidrar til å gjøre Bodø til et bedre sted å bo. For å styrke lokalforeningen søker vi nå etter en dyktig og motivert medarbeider.

Frivillighetskoordinator er ansatt i Nordland Røde Kors, og arbeider på oppdrag fra og rapporterer til styret i Bodø Røde Kors (BRK). Arbeidssted Bodø.

Full stillingsutlysning: Frivillighetskoordinator

Key Account Manager, SOS-Barnebyer

Søknadsfrist: 03.07.20
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen:Vi ser etter en engasjert Key Account Manager (KAM) som har inngående kjennskap til næringslivet, relasjonsskapende arbeid og erfaring med å skape resultater. Deg som med naturlig autoritet går foran som et godt eksempel i å skape og ivareta relasjoner, som drives av å utvikle og presentere kreative og strategiske konsepter og som inspirerer teamet til å gjøre det samme.

Full stillingsutlysning: Key Account Manager