Ledige stillinger

Ledige stillinger hos medlemmer av Norges Innsamlingsråd og andre relevante aktører for bransjen. Annonsere her? Gratis for medlemmer av Norges Innsamlingsråd. Ta kontakt med rikke@innsamlingsradet.no.

Ledige stillinger i medlemsorganisasjoner

Kommunikasjonsrådgiver, Sabima

Søknadsfrist: 01.04.19
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen:Sabima har reell innflytelse på norsk politikk, og er en engasjerende arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø, gode kontakter i det politiske miljø og i mediene og godt etablerte informasjonskanaler og budskap. Samtidig har vi mange spennende utfordringer og stadig behov for nytenkning og kreative løsninger. Vi skal erstatte vår dyktige kommunikasjonsrådgiver som skal over til andre, spennende oppgaver.

Full stillingsutlysning: Kommunikasjonsrådgiver

Prosjektleder, Norske Kvinners Sanitetsforening

Søknadsfrist: 26.03.19
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen: Norske Kvinners Sanitetsforening (N.K.S.) er inne i en spennende fase med fokus på vekst og utvikling i hele organisasjonen. Våre 41 000 medlemmer er selve grunnfjellet i vårt frivillige arbeid og gir oss muskler når vi er ute og kjemper for våre hjertesaker.

Gjennom et 5-års prosjekt har vi de siste årene klart å snu en negativ medlemsutvikling og søker nå en engasjert og ambisiøs medarbeider som kan lede dette arbeidet videre mot nye høyder og ut prosjektperioden i 2020. Det viktigste delen av rekrutteringsjobben gjøres lokalt i våre lokale foreninger og du er en person som trives med å bistå og inspirere medlemmene til å få enda flere med på laget. I tillegg vil du lede markeds- og rekrutteringstiltak som er styrt fra sekretariatet.

Full stillingsutlysning: Prosjektleder

Identity Coordinator, Flyktninghjelpen

Søknadsfrist: 17.03.19
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen: We are looking for a structured, team oriented coordinator, with experience from replying to inquiries for an international organisation.

The Identity Coordinator will take lead on request handling in our identity help center, coordinate the development of our branding, writing and design guidelines and tools. The position holder will support with planning and coordinating of trainings and other activities related to branding, writing and design. In addition the coordinator will be doing editorial work including writing and editing, and build and maintain a pool of external freelancers.

Full stillingsutlysning: Identity Coordinator

International Grants Advisor, Kirkens Nødhjelp

Søknadsfrist: 27.03.19
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen: Do you want to perform an essential job for Norwegian Church Aid by creating new project concepts and initiatives and ensuring that those are ultimately funded and realised?  As our International Grants Advisor, you will support our country offices in developing new concepts and initiatives, lead funding processes, and quality assure applications, contracts and reports to institutional donors. You will assess and identify funding and investment opportunities for NCA as well as building the capacity of those around you. You are self-driven, structured and work with a systematic approach. You have the ability to build strong partnerships across all areas of the organization and with colleagues at all levels, from senior leadership to national staff employees. You have experience in getting the best out of your colleagues and at making teams work.

Full stillingsutlysning: International Grants Advisor

Digital markedsfører, Kirkens Nødhjelp

Søknadsfrist: 27.03.19
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen: Kirkens Nødhjelp har ambisjoner om å være ledende på digital fundraising, og da trenger vi en sulten ny digital rådgiver som har lyst til å være med oss å forandre verden. Vi ser etter deg som er opptatt av innovasjon og har jobbet med digital markedsføring og synlighetsarbeid de siste årene, gjerne i et byrå e.l.

Vi tror du har jobbet noe strategisk med innhold, og ser hvordan vi best kan bruke innholdet vårt i de forskjellige kanalene. Når våre flinke journalister, fotografer og filmfolk kommer hjem fra felt med nye historier, er det din jobb å finne ut hva vi kan bruke for å få flere givere, høyere inntekter og lojalitet blant våre eksisterende givere. Vi vet at erfaring med verktøyene og et analytisk hode kan kompensere for utdanning. En bachelor er positivt, så lenge du også er flytende i Google Ads, Facebook BM og e-post markedsføring. Du vil få frihet til å grave deg ned i tall og A/B-teste det som A/B-testes kan.

Full stillingsutlysning: Digital markedsfører

Giver- og menighetsoppfølger, Misjonsalliansen

Søknadsfrist: 01.04.19
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen: Vi skal styrke vår avdeling for innsamling og giverservice. Vi leter etter en person som elsker å gi fremragende service og oppfølging til noen av Norges mest dedikerte givere og faddere. Samtidig skal personen ha ansvar for å videreutvikle et nært partnerskap med enkelt menigheter som har valgt å gjennomføre misjonsprosjekter i regi av Misjonsalliansen.

Vi ser etter en person som både er nøyaktig og effektiv.
Du har kanskje erfaring med hvordan gode rutiner og struktur er avgjørende for gode resultater? Har du erfaring med giverservice- og bruk av CRM-systemer eller kan du rett og slett dokumentere gode resultater fra tilsvarende arbeid? Da er vi kjempeinteressert i å komme i kontakt med deg.

Full stillingsutlysning: Giver- og meninghetsoppfølger

Kommunikasjonsrådgiver, Stiftelsen Norsk Luftambulanse

Søknadsfrist: 14.03.19
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen: Vi trenger en ny kommunikasjonsrådgiver på laget, og ser etter deg som kan skrive spennende tekster, lage engasjerende filmer og formulere tydelige pressemeldinger. Hos oss får du muligheten til å styrke kommunikasjonsarbeidet i en av landets største ideelle organisasjoner.

Du skriver godt og enkelt, er nysgjerrig, idérik og tar initiativ. Du er analytisk og i stand til å presentere komplisert fagstoff  på en lettfattelig måte. Slik skaper du gode historier om den livsviktige forskningen og det banebrytende utviklingsarbeidet vi gjør. Du skjønner også hva pressen trenger for å fortelle om arbeidet vårt.

Full stillingsutlysning: Kommunikasjonsrådgiver

Seksjonsleder – innsamling, Kirkens Nødhjelp

Søknadsfrist: 17.03.19
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen: Du vil lede innsamlingsseksjonen i Kirkens Nødhjelp, en organisasjon med sterkt innovasjonsdriv inn i en ny og global digital tidsperiode. Med et skarpt strategisk blikk og gode lederegenskaper vil du videreutvikle innsamlingsarbeidet sammen med 12 engasjerte medarbeidere. Du vil samarbeide tett med ulike ledere og fagansvarlige på tvers av organisasjonen, og jobbe i en avdeling med høyt arbeidstempo og faglige sterke kollegaer som er opptatt av innovasjon og nytenking.

Full stillingsutlysning: Seksjonsleder – innsamling

Videojournalist, Redningsselskapet

Søknadsfrist: 17.03.19
Sted: Oslo
Stilling: Prosjekt

Kort om stillingen: Redningsselskapet har et tydelig fokus på å utvikle RS-TV til en sentral kanal i organisasjonens totale kommunikasjonsplattform. Målet er å skape en markant økning i produksjonen og publiseringen av videobasert nyhetsinnhold. I den forbindelse søker vi etter to initiativrike og multimediale videojournalister til to prosjektstillinger med seks måneders varighet ved vårt hovedkontor.

Vi ønsker å ha med deg som er klar for å bidra i et kreativt og nyetablert redaksjonelt miljø der det skal være morsomt, meningsfullt og faglig utfordrende å jobbe.

Full stillingsutlysning: Videojournalist

Gateverver, UNICEF

Søknadsfrist: 12.04.19
Sted: Oslo
Stilling: Engasjement

Kort om stillingen: UNICEF Norge søker engasjerte fundraisere med stort pågangsmot, som trives med utfordringer og en aktiv arbeidshverdag.

En viktig del av arbeidet vårt er å sikre langsiktige inntekter til UNICEF’s programmer, og fadderne er våre viktigste støttespillere. Rekruttering av UNICEF-faddere er derfor grunnleggende for vårt arbeid i felt. Som fundraiser vil du jobbe i team og verve faddere på gate og andre arrangementer. Det vil også være muligheter til å reise til ulike byer i landet.

Full stillingsutlysning: Gateverver

Innsamlingssjef, Mental Helse Ungdom

Søknadsfrist: 15.04.19
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen: Vi søker innsamlingssjef til en av de viktigste sakene i Norge. Har du ambisjoner om å gjøre en virkelig, målbar forskjell for unge med psykiske helseproblemer? Da er denne jobben for deg. Innsamlingssjefen har ansvar for planlegging, gjennomføring og oppfølging av alle organisasjonens aktiviteter. Dette inkluderer alt fra planlegging og gjennomføring av kampanjer til giveroppfølging.

Vi søker en lærevillig og konkurransevillig person til å utvikle organisasjonens innsamlingsaktivitet. Den rette kandidaten får muligheten til å prege organisasjonens innflytelse og viktige arbeid med barn og unge i mange år framover.

Full stillingsutlysning: Innsamlingssjef