Ledige stillinger

Ledige stillinger hos medlemmer av Norges Innsamlingsråd og andre relevante aktører for bransjen. Annonsere her? Gratis for medlemmer av Norges Innsamlingsråd. Ta kontakt på rikke@innsamlingsradet.no.

Ledige stillinger hos våre medlemmer

Marked- og kommunikasjonssjef, Hørselshemmedes landsforbund

Søknadsfrist: 29.03.20
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen: For å videreutvikle sitt omdømmearbeid, sikre medlemsvekst, inntekter og gjennomslag for hørselssaken, styrker HLF sitt markeds- og kommunikasjonsarbeid ved å slå sammen de to virksomhetsområdene i en nyetablert avdeling.

Vi ser etter deg som kan jobbe både strategisk og operativt, og som er spesielt god til relasjonsbygging, ideskapning, planlegging og samarbeid. Du evner å sette dagsorden, brette opp ermene og ta i et tak. Som leder er du trygg, inkluderende og tydelig. Du vil ha personalansvar for fem engasjerte og kunnskapsrike kollegaer og inngå i generalsekretærens ledergruppe.

Full stillingsutlysning: Marked- og kommunikasjonssjef

Generalsekretær, Care Norge

Søknadsfrist: 05.04.20
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen: CARE Norges nye Generalsekretær vil være ansvarlig for å lede CARE gjennom neste fase, og sammen med et faglig sterkt team, arbeide for å utgjøre en forskjell for likestilling og kvinners rettigheter.

Full stillingsutlysning: Generalsekretær

Digital markedsrådgiver, Care Norge

Søknadsfrist: 05.04.20
Sted: Oslo
Stilling: Vikariat

Kort om stillingen: Vi søker deg som vil bruke din markedsteft til å samle inn penger til et meningsfylt formål. Stillingen går inn i vår markedsavdeling, som er liten, dynamisk og hardtarbeidende. Din oppgave blir å bidra til at flere mennesker knytter seg til CARE som givere, og at de som allerede støtter oss forblir lojale givere. Du vil ha et særskilt ansvar for digital fundraising og i tillegg ha en viktig rolle i optimaliseringen av kommunikasjon med givere.

Full stillingsutlysning: Digital markedsrådgiver

Avdelingsleder økonomi og administrasjon, Norges Røde Kors

Søknadsfrist: 14.04.20
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen: Som avdelingsleder økonomi og administrasjon vil du ha et økonomisk, strategisk og operasjonelt lederansvar. Du får en allsidig lederutfordring med stor bredde i oppgaver og ansvar. Du leder seks enhetsledere og avdelingen har til sammen over 60 medarbeidere. I tillegg har du en stor grenseflate mot andre avdelinger på nasjonalkontoret, distriktskontorene og de frivillig tillitsvalgte.

Full stillingsutlysning: Avdelingsleder for økonomi og administrasjon

Kommunikasjonsrådgiver, Oslo Røde Kors

Søknadsfrist: 03.04.20
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen: Oslo Røde Kors søker nå etter to driftige og kreative kommunikasjonsrådgivere med interesse for digital formidling, en i fast stilling og en i et 6 måneders vikariat. Du har forståelse for målrettet historieformidling ved hjelp av digitale virkemidler og tar gjerne på deg nye utfordringer. Du må trives med digitale kanaler og engasjerende historieformidling, i tillegg til at du må ha et brennende hjerte for byen vår.

Full stillingsutlysning: Kommunikasjonsrådgiver

Feltverver, Greenpeace

Søknadsfrist: Snarest
Sted: Nasjonalt
Stilling: Engasjement

Kort om stillingen: Denne spennende jobben går ut på å representere Greenpeace ved å reise ulike steder i Norge for å rekruttere nye støttemedlemmer til vårt miljøarbeid. Reisene foregår året rundt, og vi vil besøke byer som Kristiansand, Bergen, Fredrikstad og mange andre flotte steder

Reisene vil varierer i varighet på mellom en til to uker om  gangen. Etter hver reiseperiode kan man også jobbe i Oslo og omegn.

Full stillingsutlysning: Feltverver