Ledige stillinger

Ledige stillinger hos medlemmer av Norges Innsamlingsråd og andre relevante aktører for bransjen. Annonsere her? Gratis for medlemmer av Norges Innsamlingsråd. Ta kontakt på rikke@innsamlingsradet.no.

Ledige stillinger hos våre medlemmer

Prosjektleder, Unicef

Søknadsfrist: 1.06.20
Sted: Oslo
Stilling: Engasjement

Kort om stillingen: I avdelingen Barns rettigheter og bærekraft er det ledig et toårs engasjement som prosjektleder i 50% stilling. Prosjektleder får ansvaret for å utarbeide en finansieringstrategi som gjør UNICEF Norge i stand til å ekspandere arbeidet for barns rettigheter i Norge. Denne stillingen inngår i avdelingen for barns rettigheter og bærekraft, som jobber for å påvirke og opplyse beslutningstakere, næringslivet, barn og de som er barn nærmest. Stillingen rapporterer til direktør for barns rettigheter og bærekraft.

Full stillingsutlysning: Prosjektleder

Kommunikasjonsrådgiver, Normisjon

Søknadsfrist: 11.06.20
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen: Er du kreativ og målrettet? Vil du kommunisere Bibelens verdier og Normisjons Jesus-fokuserte arbeid til Norge i dag? Da er dette stillingen for deg! Vi ser etter en person med gode skriftlige evner og med et sterkt engasjement for misjon. 

Full stillingsutlysning: Kommunikasjonsrådgiver

Fundraiser, Unicef

Søknadsfrist: 18.06.20
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen: UNICEF Norge søker dyktige F2F ambassadører til vårt gate-team i Oslo. Arbeidstiden er fra 11:00 til 17:00 minimum to dager i uka.

Er du ambisiøs og vil ha en jobb som vil hjelpe deg i karrieren? Da bør du søke jobb som F2F ambassadør i verdens største humanitære barneorganisasjon. Her har du mulighet til å tilegne deg stor utvikling i personlig kommunikasjon og salg.

Full stillingsutlysning: Fundraiser

Fundraiser, Greenpeace

Søknadsfrist: Snarest
Sted: Oslo
Stilling: Prosjekt

Kort om stillingen: Greenpeace leter etter folk som er opptatt av miljøet og er god på å formidle viktige budskap til andre ansikt til ansikt. Arbeidsoppgaven som Greenpeace Fundraiser går ut på å engasjere publikum ved å rekruttere nye støttemedlemmer til Greenpeace sitt miljøarbeid.

Full stillingsutlysning: Fundraiser

Leder for strategisk allierte, Misjonsalliansen

Søknadsfrist: 14.06.20
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen: Misjonsalliansen har definert store og mellomstore givere, skoler, organisasjoner, foreninger, næringsliv og menigheter i Norge som våre strategiske allierte. Vi har som mål å skape mer aktivitet og økte inntekter gjennom utvidet samarbeid med disse gruppene og tilby de en definert kontaktperson. Stillingen skal bidra til å realisere aktivitets- og resultatmålene våre. Stillingen rapporterer til leder for marked og innsamling.

Full stillingsutlysning: Leder for strategisk allierte

Fundraiser, Leger uten Grenser

Søknadsfrist: 07.06.20
Sted: Oslo og omegn
Stilling: Fast

Kort om stillingen: Som fundraiser er du vårt ansikt utad, en talsperson for våre pasienter, og gjennom vervearbeidet er du med på å redde liv. Arbeidet foregår ved å gå dør-til-dør og stå på stand. Det er en viktig jobb som krever mye av deg, og vi kan love deg blod, svette og mening. Tar du utfordringen?

Full stillingsutlysning: Fundraiser

Økonomi- og administrasjonsansvarlig, Stoffskifteforbundet

Søknadsfrist: Snarest
Sted: Oslo
Stilling: Fast

Kort om stillingen: Stoffskifteforbundet søker økonomi- og administrasjonsansvarlig til en spennende organisasjon i stabil vekst. Stillingen medfører stort ansvar, utfordringer og varierte oppgaver. For øvrig utlyses stillingen i 50 prosent, men kan også økes eller reduseres med ti prosent etter avtale.

Full stillingsutlysning: Økonomi- og administrasjonsansvarlig

Daglig leder, Norges Livredningsselskap

Søknadsfrist: Snarest
Sted: Oslo/Lysaker
Stilling: Fast

Kort om stillingen: På vegne av Norges Livredningsselskap søker vi etter en ny daglig leder. Overordnet ansvar for stillingen er å påse at Landsmøte og Hovedstyre sine strategier og målsetninger videreføres gjennom hovedkontor og videre ut til kretser og klubber.  I tillegg vil du ha ansvar for å fastsette mål og handlingsplaner som bidrar til å videreutvikle NLS for fremtiden.

Full stillingsutlysning: Daglig leder