Leverandørmedlemmer

Norges Innsamlingsråd ønsker å knytte våre medlemsorganisasjoner sammen med relevante leverandører innen CRM-systemer, strategiutvikling og fundraisingskommunikasjon med mer. Våre leverandørmedlemmer arbeider for å utvikle løsninger som kommer bransjen til gode.

Våre leverandørmedlemmer:

Andvord Grafisk

Andvord Grafisk har gjennom 30 år vært leverandør av grafiske tjenester til hjelpeorganisasjoner. DM-kampanjer er et kjerneområde og våre løsninger omfatter utvikling av ide og budskap, design, tekst/foto, trykking, digitalprint og pakking. Du kan samtidig lansere et DM-budskap på digitale plattformer for å oppnå best mulig respons og bidrag. Andvord Grafisk har etablert Gullgiroen for å understreke kraften i kreativiteten og kunnskapen knyttet til gode DM kampanjer for ideelle organisasjoner. For å delta gå inn på www.gullgiroen.no

Kontakt:
Dag Nyeggen
Telefon: 97 72 60 60
Epost: dag.nyeggen@andvord.no

Her kan du se medlemstilbudet fra Andvord Grafisk.

Bisnode Norge AS

Bisnode Norge AS er landets største aktør innen datakvalitet, analyse og kredittopplysning. Bedriften er en leverandør av løsninger for å sikre datakvalitet i giver- og medlemsdatabaser, og for å gi verdifull innsiktsinformasjon. Bisnode leverer kvalitetssikret kampanjegrunnlag til både postale og elektroniske innsamlingsaksjoner. Analysedataene gir grunnlag for å finne de rette målgruppene, og bidrar i tillegg med å utvikle forholdet til eksisterende givere.

Kontakt:
Lasse Haraldsen, Key Account Manager
Telefon: 93 42 87 57
Epost: lasse.haraldsen@bisnode.com

Her kan du se medlemstilbudet fra Bisnode.

DNB

DNBDNB logo er en av de største bankaktørene på organisasjonsmarkedet i Norge, og er et av Nordens største finanskonsern. Mot organisasjonene tilbyr banken et komplett utvalg av finansielle tjenester; bl.a. lån, sparing/kapitalforvaltning, valutatjenester og rådgivning, pensjonsløsninger og betalingstjenester. DNB har høyt fokus på utvikling av tilpassede innbetalingsløsninger for organisasjonene. Eksempler på dette er utvikling av mobilbetalingsløsningen VIPPS og videreutvikling av AvtaleGiro-produktet i samarbeid med NETS. Medlemmer av Norges Innsamlingsråd får spesialpris på VIPPS-løsningen for bedrift, lag og foreninger.

Kontakt:
Inger Johanne Halleen
Telefon: 911 34 940
Epost: ingerjohanne.halleen@dnb.no

Her kan du se medlemstilbudet fra DNB.

21 Grams

21 Grams tilbyr rimeligere porto, enkelt. 21 Grams er en nøytral part som samarbeider med hele verdikjeden for å gjøre det enkelt for organisasjoner å kunne spare betydelige beløp på distribusjon i kommunikasjon med givere. IT-teknologien som gjør det mulig er unik og benyttes av alle kjente trykkerier og ferdiggjørere. Med portooptimering fra 21 Grams og bruken av 21 Grams sine postavtaler, frigjør mange organisasjoner i dag penger til det gode formålet de jobber for. Fysisk og digitalt i hele Norden.

Kontakt:
Jan Strøm
Telefon: 916 90 917
Epost: jan.strom@21grams.com

Kommunion AS

Kommunion er et norsk selskap som utvikler og leverer det skybaserte organisasjonssystemet Cornerstone. Med Cornerstone blir du ikke avhengig av dyre konsulenter for den minste ting; gode og enkle brukergrensesnitt plasserer deg i førersetet både for det enkle og dagligdagse og for de mer avanserte oppgavene. Kundeservice er inkludert i prisen. I tillegg til å ha sterk funksjonalitet innen fundraising og crowdfunding, så støtter Cornerstone alt du kan ønske deg innen medlemskap, abonnementer, fakturering, Frifond, kommunikasjon og CRM.

Kontakt:
Jonathan Bigler
Telefon: 904 16 963
Epost: jonathan@kommunion.no

Link mobility

LINK Mobility er Europas ledende leverandører innen mobil kommunikasjon, spesialisert innen mobilmeldinger, betaling, mobile løsninger og mobil data intelligens. LINK tilbyr et bredt spekter av skalerbare tjenester og løsninger på tvers av næringer og sektorer på bakgrunn av den økende etterspørselen av digital kommunikasjon mellom bedrifter og kunder, plattformer og brukere.

Kontakt:
Ole Martin Evjenth
Telefon: 90 83 69 60
Epost: ole.martin.evjenth@linkmobility.com

Lundeby AS

Lundeby har i 60 år levert grafiske tjenester, og har i 10 år bygget opp et varehotell for kunder som har nettbutikk og driver med e-handel. Bedriften kan bidra med rådgivning og drift av alt innen e-handel herunder logistikk, varelager (hotell), import/eksport, inn/utfortolling av varer, og posttjenester og distribusjon. I tillegg tilbyr Lundeby hjelp til innsamlingsorganisasjoner. Lundebys partnere kan også hjelpe til med det digitale – alt fra design av nettsider til blogginnlegg.

Kontakt:
Roar Holand, Salgsjef
Telefon: 911 73 155
Epost: roger.holand@lundeby.no

Helge Johnsen, Selger
Telefon: 98 26 72 64
Epost: helge.johnsen@lundeby.no

Her kan du se medlemstilbudet fra Lundeby.

Easy2You

Easy2You gjør det enklere, rimeligere og mer bekvemmelig å levere, kommunisere og transportere for bedrifter til folk i hele Norge på en bærekraftig måte. Bedriften tilbyr en rekke smarte løsninger for fremtidens virksomheter, slik at du kan finne den tjenesten som dekker dine behov. Du får hjelp ved distribusjon av post og hjemlevering, og i tillegg planlegging og transport- og logistikktjenester.

Kontakt:
Anniken Gjærum Olsen
Telefon: 478 22 981
Epost: anniken.olsen@e2y.no

ProFundo

ProFundo spesialiserer seg på løsninger av ideelle organisasjoners CRM-behov innen bl.a. innsamling, giveroppfølging, medlemshåndtering, og arrangementspåmelding, samt rådgivning på fundraisingskommunikasjon og strategi. Gjennom ProFundo blir organisasjonene del av et nasjonalt og internasjonalt kompetansenettverk. Daglig passerer mer enn 2,4 millioner kroner via ProFundos applikasjoner, og målet er «penger på vei til å gjøre verden til et bedre sted». Per 2018 drifter ProFundo databaser og leverer systemløsninger for et femtitalls norske organisasjoner.

Kontakt:
Svein Åge Johanson
Telefon: 900 24 744
Epost: svein@profundo.no

Proventus

Proventus tilbyr Orgsys som er Norges kraftigste organisasjonssystem, det håndterer alle de viktige oppgavene i din organisasjon. Systemet har en rik portefølje av moduler så det er lett å tilpasse din organisasjons behov. Orgsys har spesialisert funksjonalitet for å håndtere alle aspekter knyttet til fundraising. Systemet sørger for at du når dine giver på preferert plattform (SMS, e-post, brev) til rett tid. Det gir mulighet for mange inntektskilder som fastgivere, SMS-støtte, TM, DM, face2face, crowdfunding og churn aktiviteter. Etter markedsrettede aktiviteter er det lett å måle og analysere effekten av kampanjer. Orgsys kan integreres med mange tredjeparts-løsninger og vi kan selvfølgelig levere Orgsys driftet. Ta kontakt for å høre hvordan vi kan hjelpe din organisasjon.

Kontakt:
Stein Elmenhorst
Telefon: 98 21 95 23
Epost: stein@proventus.no

Puzzel

Puzzel tilbyr alt din organisasjon trenger for å kunne kommunisere med givere, kunder, medlemmer, frivillige og ansatte i en organisasjon. Puzzel Collect er en komplett løsning for å samle inn penger via mobiltelefon, fasttelefon og i sosiale medier. Stadig flere er uten kontanter, og uten en brukervennlig betalingsform faller mange givere fra. Tjenestene kan integreres med CRM-systemer og er allerede integrert med en rekke CRM-leverandører. Puzzel Collect kan også tilbys i kombinasjon med andre innsamlingskanaler.

Kontakt:
Haakon Larsen
Telefon: 90 17 35 15
Epost: haakon.larsen@puzzel.com

Solidus

Solidus tilbyr rimelige og brukervennlige tjenester for giver, fadder- og medlemshåndtering for organisasjoner i Norge. Bedriften gjør mye av jobben for organisasjoner og foreninger slik at inntektene økes med så minimal innsats som mulig for organisasjonene. Solidus ble etablert i 2004 og har siden den gang bistått stadig flere organisasjoner med innsamling og skatteinnberetning av gaver og kommunikasjon med givere, faddere og medlemmer. Nå benytter over 500 organisasjoner Solidus´ tjenester.

Kontakt:
Dag Olav Sæther
Telefon: 91 60 96 13
Epost: dago@solidus.no

Her kan du se medlemstilbudet fra Solidus.

Strex

Strex er en mobilbetalingsløsning som eies av Telenor, Telia og ice.net. Strex er 100 % mobil og enkel i bruk – man trenger verken bankkort eller betalingsapp, kun et aktivt mobilabonnement. Nesten 4 millioner nordmenn benytter seg pr. i dag av mobilbetaling med Strex til blant annet donasjoner, transporttjenester og digitale medietjenester, gjennom SMS, app- og nettbetaling. I samarbeid med Telenor, Telia og TargetEveryone har vi utviklet OneClick, en enkel og brukervennlig løsning som gjør det mulig å donere penger med et par tastetrykk, uten å installere en app eller legge inn et betalingskort. Strex abonnementsbetaling forenkler også hverdagen for donasjonsaktører.

Her kan du se Strex’ betingelser for veldedige organisasjoner.

Kontakt:
Hosna Arzani Larsen
Telefon: 92 64 88 61
Epost: hosna@strex.no 

Target Everyone

TargetEveryone er spesialister innen multikanalkommunikasjon, og tilbyr en plattform for å skape og distribuere innhold på tvers av kanaler. SMS, e-post, sosiale medier, print, betaling m.m., alt på et sted. Det er ganske unikt at én enkelt lager aktiviteten og distribuerer den fra samme plattformen. Plattformen inneholder også betalingsløsninger for SMS betaling, kort og Vipps. Den fleksibiliteten er veldig nyttig både for engangsdonasjoner og faste givere. Her kan giveren bidra, og bli kommunisert til, i den kanalen giveren preferer. Enkelt å bruke, alle dataene, rapporter og analyser på et sted. Og systemet er klart for GDPR.

Effektiv 1:1 kommunikasjon på mottakerens premisser bidrar til økte donasjoner og fornøyde givere.

Kontakt:
Geir Johnny Hersvik
Telefon: 469 21 040
Epost: geirjohnny@targeteveryone.com

Her kan du se medlemstilbudet fra TargetEveryone.

Windmill

Windmill har gjennom 25 år spesialisert seg innenfor verdiøkende og inntektsbringende aktiviteter for organisasjoner i Norge. Bedriften tilbyr helhetlige løsninger der de håndterer hele leveransekjeden innenfor landslotterier, årskalendere og andre spesialtilpassede produkter. Windmill gjennomfører også større giveraktiviteter og leverer abonnements-konsepter. Deres lange erfaring med kundekommunikasjon har vist at telemarketing som primærkanal fungerer aller best innenfor vårt produktområde. Windmills prosesser tar organisasjonen gjennom et helhetlig løp – fra strategi og produktutvikling til salg, innbetaling og kundeforvaltning.

Kontakt:
Johannes Havig
Mobil: 934 35 701

Winorg

Winorg er et norsk teknologiselskap som utelukkende fokuserer på å hjelpe organisasjoner med å lykkes. Løsningene fra Winorg utgjør kjernen i mange av landets ledende organisasjoner, og dekker den store bredden som finnes innenfor organisasjoners virksomhet. Sentralt er gode betalingsløsninger, effektiv kommunikasjon med medlemmer og givere, og det å skape engasjement i hele organisasjonen. Winorg bruker ny teknologi for at organisasjonene skal få maks utbytte i alle ledd.

Kontakt:
Kim Roger Elverhøy, salgsansvarlig
Telefon: 91357264
Epost: kim.elverhoy@winorg.no

Kontakt:
Håvard Ellefsen, adm. dir.
Telefon: 90930909
Epost: havard.ellefsen@winorg.no