Leverandørmedlemmer

Norges Innsamlingsråd sine leverandørmedlemmer tilbyr tjenester til organisasjoner innen CRM-systemer, strategiutvikling og fundraisingskommunikasjon med mer.

Andvord Grafisk

Kontaktperson: Dag Nyeggen
Epost: dag.nyeggen@andvord.no
Mobil: 97 72 60 60

Andvord Grafisk har gjennom 30 år vært leverandør av grafiske tjenester til hjelpeorganisasjoner. DM-kampanjer er et kjerneområde og våre løsninger omfatter utvikling av ide og budskap, design, tekst/foto, trykking, digitalprint og pakking. Du kan samtidig lansere et DM-budskap på digitale plattformer for å oppnå best mulig respons og bidrag. Se medlemsfordeler fra Andvord her.

Besøk Andvord Grafisk sine nettsider her.

Bisnode

Kontaktperson: Lotta Buckle
Epost: lotta.jacobsen.buckle@bisnode.com
Mobil: 934 28 734

Bisnode Norge er landets største aktør innen datakvalitet, analyse og kredittopplysning. Bedriften er en leverandør av løsninger for å sikre datakvalitet i giver- og medlemsdatabaser, og for å gi verdifull innsiktsinformasjon. Bisnode leverer kvalitetssikret kampanjegrunnlag til både postale og elektroniske innsamlingsaksjoner. Analysedataene gir grunnlag for å finne de rette målgruppene, og bidrar i tillegg med å utvikle forholdet til eksisterende givere.

Besøk Bisnode Norge sine nettsider her.

Data Factory

Kontaktperson: Therese Fevang
Epost: therese.fevang@datafactory.no
Mobil: 952 95 744

Data Factory AS har spesialisert seg på Datakvalitet for det norske markedet. Data Factory tilbyr Innsamlingsrådets sine medlemmer tjenester som gjør dem i stand til målrettet og fremtidsrettet bruk av egne og eksterne data. Ved innsamlingsarbeid via postalt, telemarketing eller SOME, tilbyr Data Factory adresseleie og ekspertise.

Vår kollega og advokat Therese Fevang sitter også i Innsamlingsrådets atfersnorm-utvalg. Har du prosjekter innen maskinlæring og/eller KI har Data Factory tilgang til relevante og tidsriktige data fra åpne kilder, og statistiske analysedata du kan bruke til styrket giverdialog og til effektiv bruk av innsamlede midler. Med Data Factory på laget kan du samle inn, behandle, koble, vedlikeholde og tilføre data med høy grad av presisjon og sikkerhet. Sammen med deg skaper vi verdi av dataene.

Besøk Data Factory sine nettsider her.

Dialog Norge

Kontaktperson: Terje Schea
Epost: terje@dialogtelemarketing.no
Mobil: 48 19 25 96

Dialog Norge spesialiserer seg på lojalitetsamtaler og leadsgenerering. Målet er å bygge relasjon og styrke tillit mellom giver og organisasjon, eller bedrift og kunde. Dialog Norge har to fokusområder; lojalitetsamtaler for organisasjonsmarkedet, og leadsgenerering for bedriftsmarkedet. Arbeidet baserer påfølgende plattform: verdi, relevans, timing og respekt.

Besøk Dialog Norge sine nettsider her.

DNB

Kontaktperson: Inger Johanne Hallen
Epost: ingerjohanne.halleen@dnb.no
Mobil: 91 13 49 40

DNB tilbyr organisasjonene et komplett utvalg av finansielle tjenester – blant annet lån, sparing/kapitalforvaltning, valutatjenester og rådgivning, pensjonsløsninger og betalingstjenester. DNB har høyt fokus på utvikling av tilpassede innbetalingsløsninger for organisasjonene. Eksempler på dette er utvikling av mobilbetalingsløsningen VIPPS og videreutvikling av AvtaleGiro-produktet i samarbeid med NETS. Medlemmer av Norges Innsamlingsråd får spesialpris på VIPPS-løsningen for bedrift, lag og foreninger. Se medlemsfordeler fra DNB her.

Besøk DNB sine nettsider her.

Helt Hjem

Kontaktperson: Kim Qui Hauge-Nguyen
Epost: kim@helthjem.no
Mobil: 97 96 31 77

Helt Hjem tilbyr medlemmer av Norges Innsamlingsråd et godt tilbud på distribusjon av DM’er og magasiner. Daglig distribuerer vi inntil 2 millioner aviser, reklamer, blader, bøker og pakker – fordelt på mer enn 200 ulike produkter. Helt Hjem leverer seks dager i uken over hele landet. I enkelte områder har de distribusjon også på søndager.

Besøk Helt Hjem sine nettsider her.

Kommunion

Kontaktperson: Jonathan Bigler
Epost: jonathan@kommunion.no
Mobil: 90 41 69 63

Kommunion er et norsk selskap som utvikler og leverer det skybaserte organisasjonssystemet Cornerstone. Med Cornerstone blir du ikke avhengig av dyre konsulenter for den minste ting; gode og enkle brukergrensesnitt plasserer deg i førersetet både for det enkle og dagligdagse og for de mer avanserte oppgavene. Kundeservice er inkludert i prisen. I tillegg til å ha sterk funksjonalitet innen fundraising og crowdfunding, så støtter Cornerstone alt du kan ønske deg innen medlemskap, abonnementer, fakturering, Frifond, kommunikasjon og CRM.

Besøk Kommunion sine nettsider her.

Lundeby Gruppen

Kontaktperson: Roger Holand
Epost: roger.holand@lundeby.no
Mobil: 91 17 31 55

Lundeby Gruppen har i 60 år levert grafiske tjenester, og har i 10 år bygget opp et varehotell for kunder som har nettbutikk og driver med e-handel. Bedriften kan bidra med rådgivning og drift av alt innen e-handel herunder logistikk, varelager (hotell), import/eksport, inn/utfortolling av varer, og posttjenester og distribusjon. I tillegg tilbyr Lundeby hjelp til innsamlingsorganisasjoner. Lundebys partnere kan også hjelpe til med det digitale – alt fra design av nettsider til blogginnlegg. Se medlemsfordel fra Lundeby her.

Besøk Lundeby Gruppen sine nettsider her.

ProFundo

Kontaktperson: Svein Åge Johanson
Epost: svein@profundo.no
Mobil: 90 02 47 44

ProFundo spesialiserer seg på løsninger av ideelle organisasjoners CRM-behov innen bl.a. innsamling, giveroppfølging, medlemshåndtering, og arrangementspåmelding, samt rådgivning på fundraisingskommunikasjon og strategi. Gjennom ProFundo blir organisasjonene del av et nasjonalt og internasjonalt kompetansenettverk. Daglig passerer mer enn 2,4 millioner kroner via ProFundos applikasjoner, og målet er «penger på vei til å gjøre verden til et bedre sted».

Besøk ProFundo sine nettsider her.

Proventus

Kontaktperson: Stein Elmenhorst
Epost: stein@proventus.no
Mobil: 98 21 95 23

Proventus tilbyr Orgsys som er Norges kraftigste organisasjonssystem, det håndterer alle de viktige oppgavene i din organisasjon. Systemet har en rik portefølje av moduler så det er lett å tilpasse din organisasjons behov. Orgsys har spesialisert funksjonalitet for å håndtere alle aspekter knyttet til fundraising. Systemet sørger for at du når dine giver på preferert plattform til rett tid. Etter markedsrettede aktiviteter er det lett å måle og analysere effekten av kampanjer.

Besøk Proventus sine nettsider her.

Solidus

Kontaktperson: Dag Olav Sæther
Epost: dago@solidus.no
Mobil: 91 60 96 13

Solidus tilbyr rimelige og brukervennlige tjenester for giver, fadder- og medlemshåndtering for organisasjoner i Norge. Bedriften gjør mye av jobben for organisasjoner og foreninger slik at inntektene økes med så minimal innsats som mulig for organisasjonene. Solidus ble etablert i 2004 og har siden den gang bistått stadig flere organisasjoner med innsamling og skatteinnberetning av gaver og kommunikasjon med givere, faddere og medlemmer. Se medlemsfordeler fra Solidus her.

Besøk Solidus sine nettsider her.

Spleis

Kontaktperson: Christian Drabløs
Epost:  christian@spleis.no
Mobil: 928 44 589

Spleis er en raskt voksende folkefinansieringstjeneste i Norge. Vårt mål er å gjøre det så lett som mulig for så mange som mulig å lykkes med å samle inn penger til gode og fine formål. Kundedata vet vi er viktig for mange organisasjoner. Spleis har derfor utviklet en løsning som etterspør kundedata fra alle givere til organisasjoner som ønsker det. Den enkleste måten å lære mer om Spleis på, er å starte din egen spleis til din organisasjon.

Besøk Spleis sine nettsider her.

Strex

Kontaktperson: Cecilie Bratbak
Epost: cecilie@strex.no
Mobil: 47 65 39 21

Strex er en mobilbetalingsløsning som eies av Telenor, Telia og ice.net. Strex er 100 % mobil og enkel i bruk – man trenger verken bankkort eller betalingsapp, kun et aktivt mobilabonnement. Nesten 4 millioner nordmenn benytter seg pr. i dag av mobilbetaling med Strex til blant annet donasjoner, transporttjenester og digitale medietjenester, gjennom SMS, app- og nettbetaling. Strex abonnementsbetaling forenkler hverdagen for donasjonsaktører.

Besøk Strex sine nettsider her.

Windmill

Kontaktperson: Johannes Havig
Epost: jh@windmill.no
Mobil: 93 43 57 01

Windmill tilbyr helhetlige løsninger der de håndterer hele leveransekjeden innenfor landslotterier, årskalendere og andre spesialtilpassede produkter. Windmill gjennomfører også større giveraktiviteter og leverer abonnements-konsepter. Deres lange erfaring med kundekommunikasjon har vist at telemarketing som primærkanal fungerer aller best innenfor vårt produktområde. Windmills prosesser tar organisasjonen gjennom et helhetlig løp – fra strategi og produktutvikling til salg, innbetaling og kundeforvaltning.

Besøk Windmill sine nettsider her.

Winorg

Kontaktperson: Kim Roger Elverhøy
Epost: kim.elverhoy@winorg.no
Mobil: 91 35 72 64

Winorg er et norsk teknologiselskap som utelukkende fokuserer på å hjelpe organisasjoner med å lykkes. Løsningene fra Winorg utgjør kjernen i mange av landets ledende organisasjoner, og dekker den store bredden som finnes innenfor organisasjoners virksomhet. Sentralt er gode betalingsløsninger, effektiv kommunikasjon med medlemmer og givere, og det å skape engasjement i hele organisasjonen. Winorg bruker ny teknologi for at organisasjonene skal få maks utbytte i alle ledd.

Besøk Winorg sine nettsider her.

21 Grams

Kontaktperson: Morten Holterhuset
Epost: morten.holterhuset@21grams.com
Mobil: 485 96 653‬

Hvordan kommuniserer du med dine medlemmer? Stadig flere forventer i dag å bli kontakten i den kanalen de selv ønsker. Sammen med 21grams vil du kunne la dine medlemmer velge hvordan og hvor de vil motta informasjon fra deg, enten det er i de digitale kanalene eller i postkassen.  Du kobler sammen og administrerer alle din utsendelser i vår skybaserte, automatiserte multikanalsløsning. Våre tjenester er også tilgjengelig via utvalgte partnere, der i blant flere av leverandørmedlemmene til Innsamlingsrådet. 

Besøk 21 Grams sine nettsider her.