Fundraisingkonferansen

Fundrasingkonferansen arrangeres av DNB i samarbeid med Norges Innsamlingsråd og er med årene blitt en av de viktigste møteplassene for fundraisingsbransjen.

Fundraisingskonferansen 2018

DNB inviterer i samarbeid med Norges Innsamlingsråd alle som jobber med fundraising i frivillige organisasjoner til Fundraisingkonferansen 2018. Årets tema: Innsikt. Fordi innsikt gir den beste utsikt for god inntjening.

Dato: 13. september 2018
Tid:    Kl. 08.30 – 20.00
Sted:  DNB, Dronning Eufemias gate 30, Oslo

På årets konferanse løfter vi frem de gode norske og internasjonale eksemplene for inspirasjon og læring. Vi har også satt av tid til refleksjon og diskusjon. Flere deler av programmet vil foregå på engelsk. Trykk her for å se programmet.

Som tidligere år vil deler av dagen ha tre parallelle program, et for dere som jobber med private givere, et for dere som jobber med næringslivssamarbeid og et for dere som ønsker å fordype dere i utvalgte temaer.

Programmet er basert på innspill fra et utvalg med representanter fra Norges Blindeforbund, SOS-barnebyer, Unicef og fundraiser consultancy b.bold.

Fundraisingkonferansen er hovedsakelig beregnet for ansatte som jobber med fundraising i frivillige organisasjoner. Dersom det blir ledige plasser vil vi også åpne for påmelding av leverandører. Nominering til konkurransene “Årets Fundraiser” og “Årets Kampanje” kan gjøres på lenkene nedenfor (frist 1. august 2018). Prisene vil deles ut under festmiddagen. NB! Fristen for å nominere har nå passert. 

 

Påmelding til konferansen her.  Påmeldingsfrist 31. august 2018

Hjertelig velkommen!

Tidligere program:

Program 2017

Program 2016

Program 2015

Program 2014

Program 2013

Program 2012