Bli sertifisert fundraiser

Bli fundraiser – tilpasset studie som du tar ved siden av jobb!

Hvordan lykkes med innsamlingsarbeid? Hvordan legge den riktige strategien, velge de riktige målgruppene og henvende deg på den riktige måten? Tar du fundraisingsutdannelsen i regi av Norges Innsamlingsråd er du langt bedre rustet til å ta disse viktige beslutningene.

Hva omfatter studiet?

Studiet omfatter emner som kampanjegjennomføring, strategi, direktekommunikasjon, etikk og normer, filantropi, store gaver, håndtering og rekruttering av private og næringslivsgivere, giverdemografi, giverpleie og giveradferd.

Erfarne forelesere

Adrian Sargeant er hovedforeleser for kurset. Sargeant er ekspert på fundraisingsfeltet og har faglig ansvar for utdannelsen. Med seg har han et knippe håndplukkede norske gjesteforelesere som er de beste innen sine felt.

To samlinger – til sammen fire dager

Studentene møtes til to samlinger á to dager hver i Oslo. Her gjennomføres forelesningene og gruppearbeid. Det forventes at studentene leser aktuell litteratur og kommer forberedt til samlingene. Majoriteten av forelesningene foregår på engelsk, med unntak av gjesteforelesningene. Innleveringsoppgavene og hjemmeeksamen leveres på engelsk.

Har du spørsmål til utdanningen kan disse rettes til charlotte@innsamlingsradet.no.