Kurs og kompetanse

Enten du er ny i fundraising eller gammel i faget, så trenger du kurs og påfyll i kompetanse. Norges Innsamlingsråd arrangerer fagdager der du kan gå i dybden på utvalgte tema, medlemsmøter der vi snakker om aktuelle utviklinger i vår bransje, repeterende kurs i emner vi vet det er behov for. Har du ideer eller ønsker om områder du vil lære mer om? Ta kontakt med oss!

Program og påmelding

Vi har samlet hele programmet av kurs, fagdager, medlemsmøter og sosiale samlinger for de kommende månedene. Påmeldingslenker oppdateres fortløpende så snart det åpner for påmelding.

Bransjenormen: kurs og e-læring

For å gjøre bransjenormen lettere tilgjengelig, er det laget et kurs og en e-læringsplattform som går hånd-i-hånd.

Innføringskurs i fundraising

Er du ny i fundraising, nyansatt i en organisasjon, eller jobber du med andre områder i en organisasjon og trenger innblikk i fundraisingarbeid? Dette kurset over to dager går igjennom de viktigste fundraisingkanalene, filosofi, etikk, bransjenorm og lojalitetsbygging.

Utdanning i fundraising – bli sertifisert fundraiser

Deltidsutdanning i fundraising over ett semester (20 studiepoeng på bachelor-nivå). Utdanningen er samlingsbasert og foregår i Oslo. Sertifisering og opplegg gjennom universitetet i Plymouth, under ledelse av Professor Adrian Sargeant.

Fundraisingkonferansen

Årets happening for alle i fundraisingbransjen – en hel dag med de beste foredragsholderne fra inn- og utland. Vi oppdaterer oss faglig, og feirer gode fundraisere med kåring av Årets fundraiser og Årets kampanje.