Intervju med Easy2you

Norpost og Kvikkas har slått seg sammen og blitt Easy2you. Vi har tatt en liten prat med Lotta Buckle om hvilke tjenester bedriften kan tilby ideelle organisasjoner.

Først, kan du si litt om hva dere arbeider med?
Easy2You er en voksende aktør innen logistikk, transport, hjemlevering og distribusjon.

Vi skal gjøre det enklere, rimeligere og mer bekvemmelig å levere, kommunisere og transportere for organisasjoner til folk i hele Norge på en bærekraftig måte.

Hvilke tjenester tilbyr dere som medlemsorganisasjonene kan ha nytte av?
Easy2you tilbyr en rekke tjenester som organisasjonene kan dra nytte av. Vi leverer alt fra brev, blader, magasiner og bøker til varebrev, aviser, kataloger og adressert reklame (DM). I tillegg til din organisasjons egne adresser, kan Easy2you kan være behjelpelig med å berike ditt register med personer som ligner din eksisterende målgruppe (tvillingsanalyse).

Vi hjelper organisasjoner med å få innsikt i givernes vaner, slik at vi kan identifisere og finne nye givere. I tillegg tilbyr vi hjelp til å identifisere og finne nye givere i samarbeid med Bisnode.

Hvorfor er et medlemskap i Norges Innsamlingsråd aktuelt for dere?
Vi har vært leverandørmedlem i noen år nå da mange av våre eksisterende kunder er medlemmer av Norges Innsamlingsråd. For oss er Fundraisingskonferansen en gylden mulighet til å møte organisasjonene og vise frem tjenestene vi tilbyr. Vi håper å bli bedre kjent med alle som er medlem i Norges Innsamlingsråd.

Hva ønsker dere å få ut av medlemskapet?
Et leverandørmedlemskap sikrer oss en flott arena for å kunne treffe og pleie eksisterende nettverk, samt bli kjent med nye potensielle kunder og bygge nytt nettverk. Ved hjelp av medlemskapet blir vi også bedre kjent med våre kunder og deres utfordringer og suksesser med å bygge gode relasjoner til sine støttespillere og givere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *