Instagram donation sticker

Nå er det mulig for organisasjoner å starte innsamlinger på Instagram! Instagram donation sticker finner du på Instagram Stories, og denne tillater ideelle organisasjoner, privatpersoner og bedrifter å opprette sin egen 24-timers innsamling på Instagram.

Registrerte ideelle organisasjoner kan lage en Instagram Story og legge på “klistremerket” slik at de kan samle inn penger til sin sak. Dette gjør at publikum enkelt kan gi en donasjon uten å forlate Instagram. Donasjonene som kommer inn blir registrert og rapportert hos Facebook Payments. 100% av pengene som kommer inn går til organisasjonen.

Ideelle organisasjoner som er godkjente for Facebook Donations verktøy må følge disse to stegene for å komme igang med Instagram donation sticker:

 1. Koble din organisasjons Instagramkonto sammen med Facebooksiden — Instruksjoner her.
 2. Konfigurer din organisasjon sin Instagram konto til en Business profil — Instruksjoner her.

Hva organisasjoner må vite:

 • Instagram donation sticker ligger tilgjengelig sammen med resten av klistremerkene i Instagram Stories, og tillater deg å starte en innsamling til en valgfri organisasjon.
 • En innsamling varer 24 timer på en story. For å komme igang med innsamlingen må du starte en ny story. Du kan også legge til denne storyen til på organisasjonens profil under hihglights – dette muliggjør at folk kan fortsette å donere frem til du sletter storyen.
 • Fra storyens visningsliste kan du se det totale beløpet som er samlet inn og donasjoner som er gitt av enkeltpersoner. I tillegg vil du motta varsler fra folk du følger, som også følger deg.

Husk å oppdatere til den nyeste versjonen av Instagram appen i App Store eller Play Store.

Hvordan fungerer det?

 • Trykk på donation sticker i Stories
 • Velg en organisasjon du vil støtte og tilpass navnet på din innsamling. Del denne i din story.
 • Din innsamling varer 24 timer. Ønsker du å forlenge denne må du lage en ny story. Ved å legge storyen under Highlights kan publikum fortsette å gi til din innsamling helt til denne slettes.
 • Sveip opp på storyen for å se det totale beløpet som er samlet inn og donasjonene fra hver enkelt person.

Har du problemer?

 • Avinstaller appen og last ned på nytt
 • Last ned den nyeste versjonen av Instagram fra App Store eller Play Store
 • Prøv tvungen avslutning av appen

Her kan du lese mer om hvordan Instagram donation sticker fungerer:

Verktøykasse Instagram Donation Sticker (PDF).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *