Felleskampanje “Arv og Testament” i gang

36 av Innsamlingsrådets medlemsorganisasjoner går sammen om en felles kampanje. Etter nesten 2 års arbeid har arbeidsutvalget som har jobbet med temaet arv og testamentariske gaver endelig resultert i et felles kommunikasjonskonsept for bransjen.

Leder av utvalget, Anne Kjersti Kværner sier dette er et fellesløft som ønsker å sette en god tone for organisasjonenes egne aktiviteter på arv og testament. Hun forteller at fase 2 bli innledet ved at arbeidsgruppen laget en kravs-spesifikasjon for en felles kampanje som ble sendt ut til 7 kommunikasjonsbyråer. Disse ble invitert til å pitche for arbeidsutvalget og medlemmer fra styret. Etter dette ble det vedtatt å samarbeide med “Alle Gutta”.

Utvalget består av:

  • Anne Kjersti Kværner (Blå Kors) som er utvalgsleder
  • Solfrid Bøe (Redningsselskapet)
  • Celine Refsnes (Søndagsskolen)
  • Marte Grønli (Kreftforeningen)
  • Sidsel Stanmore Andersen (Amnesty)
  • Runar Døving (Høyskolen Kristiania)
  • Jacob Lindeberg  (Advokatfirmaet Kvale)

 

 

Dette er et fellesløft vi tror på. Samarbeid på tvers av organisasjonene er både riktig og viktig, sier Siri Nodland, generalsekretær i Norges Innsamlingsråd.  Hun forteller at første fase i dette prosjektet første til en undersøkelse som viser folks oppfatning av det å skrive testament. Denne har tidligere blitt presentert på medlemsmøte i regi av Norges Innsamlingsråd. Innsikten som ble opparbeidet på bakgrunn av undersøkelsen blir aktivt benyttet i all videre utvikling. Felleskampanjen utvikles i perioden desember 2017 – mars 2018 ved hjelp av Arbeidsutvalget og prosjektdeltakere fra deltagende organisasjoner. – Et skikkelig dugnadsarbeid!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *