Det gode testament – felleskampanje

“Testamentariske gaver har et uendelig potensiale” – Runar Døving, professor høyskolen Kristiania

 

Arv og testament er ikke så tabubelagt som vi tidligere har trodd. Nøkkelen er å finne den riktige måten å snakke om det på. Etter å ha jobber med denne kampanjen siden 2016 er arbeidsutvalget for arv- og testament, kampanjeorganisasjonene og Norges Innsamligsråd stolte over å kunne lansere denne informasjonskampanjen om hvordan man kan gi til sin hjertesak. Arbeidsutvalget og administrasjonen i Norges Innsamlingsråd har i forkant av kampanjen gjennomført en undersøkelse som viser givernes holdninger til temaet. Når vi nå gjennomfører denne kampanjen for første gang føler vi oss derfor trygge på at dette er et steg i riktig retning.

Leder av utvalget, Anne Kjersti Kværner, sier at dette er et fellesløft som ønsker å sette en god tone for organisasjonenes egne aktiviteter på arv og testament.  Dette felles kommunikasjonsprosjektet vil kunne gi bransjen et løft vi har stor tro på.

detgodetestament.no finner man informasjon om gode grunner til å opprette testament, fremgangsmåte for å opprette et testament, og lenke direkte til kampanjeorganisasjonene sine egne sider om testamentariske gaver.

På denne siden kan du se en oversikt over de medvirkende organisasjonene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *