Data Factory er nytt leverandørmedlem – velkommen!

Vi ønsker Data Factory velkommen som nytt medlem i Norges Innsamlingsråd! Therese Fevang arbeider som jurist og har vært delaktig i utarbeidelsen av bransjenormen og de etiske retningslinjene for vår sektor. Bli bedre kjent med Therese og Data Factory i vårt intervju.

Først, kan du si litt om hva dere arbeider med?

I Data Factory jobber vi med data. Vår rolle er å bistå våre kunder med å forbedre eller gjøre sine tjenester eller prosesser mer kostnadseffektive gjennom å anvende og automatisere bruken av tilgjengelige data.  Det kan være egne data eller offentlig tilgjengelige data. Vi er et relativt nystartet selskap som ønsker å gjøre kvalitetsdata tilgjengelig for så mange som mulig. Vi har en visjon: Sammen skaper vi verdi av data.

Hvilke tjenester tilbyr dere som medlemsorganisasjonene kan ha nytte av?

I Data Factory samler vi inn data, bearbeider data, korrigerer og tilgjengeliggjør data. Dette gjør vi gjennom en rekke ulike tjenester; oppdatering av medlemsdata, automatisk varsling ved endring av medlemsdataene, integrerte søk i Data Factorys databrønn, salg av adresselister for å finne nye og lønnsomme kunder gjennom målrettet kampanjestyring.

I tillegg til disse tjenestene vil vi også kunne gi konkrete råd til våre kunder om bruk av data. Det kan være praktiske, konkrete og juridiske råd. Alle våre ansatte har jobbet med data i en årrekke og er trygge og kompetente rundt bruk av data og hvordan data kan skape verdi også for den enkelte organisasjon.

Hvorfor er et medlemskap i Norges Innsamlingsråd aktuelt for dere?

Flere av våre kunder er i dag innsamlingsorganisasjoner og vi ønsker å holde oss oppdatert innenfor hva som skjer i bransjen. Gjennom medlemskapet ønsker vi også å kunne bidra med vår kunnskap til medlemmer av Norges Innsamlingsråd. Jeg har i en årrekke samarbeidet med Norges Innsamlingsråd og rådgitt rundt rammebetingelser for bruk av personopplysninger. Det er derfor nå veldig bra å kunne gå inn som medlem.

Hva ønsker dere å få ut av medlemskapet?

Vi søker etter arenaer for læring og oppdatering. Dette tror vi at vi får gjennom vårt medlemskap i Norges Innsamlingsråd. Vi i Data Factory ønsker å lære mer om området og også kunne bidra med vår kunnskap til Norges Innsamlingsråd og til medlemmene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *