21 Grams er nytt leverandørmedlem – velkommen!

Rett før sommeren kom 21 Grams inn som nytt leverandørmedlem hos Norges Innsamlingsråd. Vi har intervjuet Jan Strøm om hva 21 Grams kan tilby medlemsorganisasjonene, og hva de ønsker ut av medlemskapet.

Først, kan du si litt om hva dere arbeider med?
Vi er et IT-selskap som jobber med brevpost. Etablert i Sverige i 2004 på en idé om å tilby billigere porto, har 21 Grams i løpet av disse årene disruptert postbransjen. I dag er vi et teknologiselskap som tilbyr en pålitelig og særdeles kostnadseffektiv distribusjon av fysiske brev. Vi vokser i hele Norden og i fjor etablerte vi vårt norske selskap med bakgrunn i mulighetene som følger av den nye norske postloven (2016) og den positive utviklingen i det norske postmarkedet.

Det å tilby kostnadseffektiv kommunikasjon er for oss en stadig pågående utfordring; hvordan kan vi best bistå hver enkelt kunde med å oppnå optimal struktur på distribusjonen, møte behovene for effektiv håndtering av kundedata og være en kunnskapsrik sparringspartner innen valg av ulike digitale tjenester for å nevne noen av de områder vi spesialiserer oss på. Det skal lønne seg å bruke 21 Grams uansett om det gjelder besparelser på porto eller raffinerte prosesser i distribusjon.

Hvilke tjenester tilbyr dere som medlemsorganisasjonene kan ha nytte av?
21 Grams tilbyr rimeligere porto. Det er mulig gjennom bruk av vår unike teknologi og våre portoavtaler. 21 Grams er en nøytral part og vi tilbyr et stort nettverk av ulike distributører i Norge, Norden og internasjonalt. Enkelt, blant annet fordi våre tjenester er tilgjengelig gjennom medlemsorganisasjonenes eksisterende leverandører innen trykk og ferdiggjøring.

Hvorfor er et medlemskap i Norges Innsamlingsråd aktuelt for dere?
“Hvorfor nyttiggjør ikke alle mulighetene hos dere, da?” er et spørsmål jeg ofte blir stilt når jeg forteller om hva bruken av våre tjenester innebærer av besparelser i tid og penger. Våre tjenester håndterer i dag annet hvert brev i Sverige og, basert på utviklingen i det norske postmarkedet, forventer vi en god utvikling også i Norge etterhvert som våre tjenester blir mer kjent i markedet.

Vi ønsker å utvikle samarbeidet med Norges Innsamlingsråd fordi Innsamlingsrådets medlemsorganisasjonenes sannsynligvis er de aller dyktigste til å bruke fysisk post i sin kommunikasjon. Vi har et nært og godt samarbeid med FRII (den svenske bransjeorganisasjonen for innsamlingsorganisasjoner) og erfarer at våre tjenester bidrar direkte til at mange organisasjoner frigjør betydelige midler til bruk for det gode formålet de jobber for.

Hva ønsker dere å få ut av medlemskapet?
Vi jobber daglig med kommunikasjon fysisk og digitalt. Vårt ønske er både å utfordre og bli utfordret av medlemsorganisasjonene på distribusjon. Nyutvikling og endringer i markedet skjer raskt. Vi tror et nært samarbeid med medlemsorganisasjonene i Norges Innsamlingsråd vil gjøre oss alle bedre på å utnytte styrkene til kommunikasjonskanalene i dag og i fremtiden.

Vi i Norges Innsamlingsråd ønsker 21 Grams hjertelig velkommen til vårt fellesskap og gleder oss til videre samarbeid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *