Velkommen til medlemsmøte: Nye muligheter med mobilbetaling og One Click Payment

Som leverandørmedlem i Norges Innsamlingsråd vil TargetEveryone vise det siste innen mobil betaling: One Click Payment. Enklere kan det ikke gjøres!

Dette, sammen med den kraftige multikanalsplattformen for digital kommunikasjon, gjør det enda enklere og mer effektivt å samle inn penger og kommunisere 1 til 1 med giverne.

One Click Payment er utviklet i samarbeid med Strex, Telenor og Telia, og er det siste innenfor mobil betaling.

Vi vil vise plattformen og betalingsløsningen «live», og også vise til resultater av allerede gjennomførte aktiviteter. Her vil dere også få se hvordan dette enkelt kan brukes til donasjoner på hjemmesiden, Facebook og andre medier. CARE Norge vil selv fortelle om sin erfaring og resultater så langt.

Strex vil være til stede under medlemsmøtet sammen med TargetEveryone, og vi vil sammen vise siste nytt innen prising av tjenestene og produktnyheter. Dette vil være svært nyttig og lønnsomt for Norges Innsamlingsråds medlemmer.

Møt opp hos Strex i Drammensveien 133 onsdag 24. januar fra kl 08:00 – 10:00, og få med deg siste nytt innenfor mobilbetaling og 1 til 1 kommunikasjon! Vi serverer frokost fra kl 08:00, og det faglige starter kl 08:30.

For mer informasjon, ta kontakt med:

Meld deg på arrangementet her. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *