Takk for meg!

“Etter litt over et og et halvt år er min tid i Norges Innsamlingsråd over. Jeg sitter igjen med menger av god erfaring og ny kunnskap som jeg tar med meg inn i neste jobb”, skriver Julie Gulbrandsen, vår tidligere kommunikasjonskonsulent. 

Julie Gulbrandsen

Julie Gulbrandsen

Med denne jobben har jeg vært så heldig å få muligheten til å praktisere flere av tingene jeg har lært mens jeg har tatt en bachelorgrad i medier og kommunikasjon. Arbeidsoppgavene mine har vært svært varierte, og jeg har fått lov å være med på alt fra fundraisingkonferansen til arbeidet med å sette opp ny nettside. Det har vært fint og spennende å se hvordan organisasjonen har vokst i tiden jeg har vært med på laget. Både når det kommer til antall ansatte, aktiviteter og engasjement.

Jeg må si det er litt vemodig å slutte i Norges Innsamlingsråd.
Jeg kommer til å savne teammøtene som alltid har gjort mandagen litt bedre, og å gå i trappene på Sentralen. Jeg kommer til å savne det store engasjementet som finnes i de flotte medlemmene våre, og å kunne ta del i medlemsmøter- og kurs. Men mest av alt kommer jeg nok til å savne Siri, Charlotte og Cecilie, som har vært helt fantastiske å jobbe med. Men nå bærer ferden videre for min del, og jeg er så heldig at jeg nå begynner i en annen spennende organisasjon; Landsforeningen for barnevernsbarn.

Med dette ønsker jeg å takke for meg, og en fin tid i en veldig fin organisasjon. Jeg håper vi ses!

 

No comments

Leave a comment!

Your email address will not be published. Required fields are marked *