Leverandørmedlemmer

Vi i Norges Innsamlingsråd ønsker å knytte våre medlemsorganisasjoner sammen med relevante leverandører innen CRM-systemer, strategiutvikling og fundraisingskommunikasjon med mer. Våre leverandørmedlemmer arbeider for å utvikle løsninger som kommer bransjen til gode.

Våre leverandørmedlemmer:

 

Windmill har gjennom 25 år spesialisert seg innenfor verdiøkende og inntektsbringende aktiviteter for organisasjoner i Norge. Bedriften tilbyr helhetlige løsninger der de håndterer hele leveransekjeden innenfor landslotterier, årskalendere og andre spesialtilpassede produkter. Windmill gjennomfører også større giveraktiviteter og leverer abonnements-konsepter. Deres lange erfaring med kundekommunikasjon har vist at telemarketing som primærkanal fungerer aller best innenfor vårt produktområde. Windmills prosesser tar organisasjonen gjennom et helhetlig løp – fra strategi og produktutvikling til salg, innbetaling og kundeforvaltning.

Kontakt:
Johannes Havig
Mobil: 934 35 701

 

TargetEveryone er spesialister innen multikanalkommunikasjon, og tilbyr en plattform for å skape og distribuere innhold på tvers av kanaler. SMS, e-post, sosiale medier, print, betaling m.m., alt på et sted. Det er ganske unikt at én enkelt lager aktiviteten og distribuerer den fra samme plattformen. Plattformen inneholder også betalingsløsninger for SMS betaling, kort og Vipps. Den fleksibiliteten er veldig nyttig både for engangsdonasjoner og faste givere. Her kan giveren bidra, og bli kommunisert til, i den kanalen giveren preferer. Enkelt å bruke, alle dataene, rapporter og analyser på et sted. Og systemet er klart for GDPR.

Effektiv 1:1 kommunikasjon på mottakerens premisser bidrar til økte donasjoner og fornøyde givere.

Kontakt:
Geir Johnny Hersvik
Telefon: 469 21 040
Epost: geirjohnny@targeteveryone.com

Her kan du se medlemstilbudet fra TargetEveryone.

ProFundo spesialiserer seg på løsninger av ideelle organisasjoners CRM-behov innen bl.a. innsamling, giveroppfølging, medlemshåndtering, og arrangementspåmelding, samt rådgivning på fundraisingskommunikasjon og strategi. Gjennom ProFundo blir organisasjonene del av et nasjonalt og internasjonalt kompetansenettverk. Daglig passerer mer enn 2,4 millioner kroner via ProFundos applikasjoner, og målet er «penger på vei til å gjøre verden til et bedre sted». Per 2018 drifter ProFundo databaser og leverer systemløsninger for et femtitalls norske organisasjoner.

Kontakt:
Svein Åge Johanson
Telefon: 900 24 744
Epost: svein@profundo.no

 

Bisnode Norge AS er landets største aktør innen datakvalitet, analyse og kredittopplysning. Bedriften er en leverandør av løsninger for å sikre datakvalitet i giver- og medlemsdatabaser, og for å gi verdifull innsiktsinformasjon. Bisnode leverer kvalitetssikret kampanjegrunnlag til både postale og elektroniske innsamlingsaksjoner. Analysedataene gir grunnlag for å finne de rette målgruppene, og bidrar i tillegg med å utvikle forholdet til eksisterende givere.

Kontakt:
Lasse Haraldsen, Key Account Manager
Telefon: 93 42 87 57
Epost: lasse.haraldsen@bisnode.com

Her kan du se medlemstilbudet fra Bisnode.

 

Sopra Steria er en ledende aktør i Europa innen digital transformasjon. Bedriften har et av markedets største tjenesteporteføljer. Sopra Steria tilbyr en rekke tjenester, blant annet strategiutvikling, informasjonshåndtering, IT-drift og applikasjonstjenester. Her er kunden i fokus, og din organisasjon får oppfølging gjennom hele verdikjeden.

Kontakt:
Ola Holm
Epost: Ola.Holm@soprasteria.com

 

Lundeby har i 60 år levert grafiske tjenester, og har i 10 år bygget opp et varehotell for kunder som har nettbutikk og driver med e-handel. Bedriften kan bidra med rådgivning og drift av alt innen e-handel herunder logistikk, varelager (hotell), import/eksport, inn/utfortolling av varer, og posttjenester og distribusjon. I tillegg tilbyr Lundeby hjelp til innsamlingsorganisasjoner. Lundebys partnere kan også hjelpe til med det digitale – alt fra design av nettsider til blogginnlegg.

Kontakt:
Asbjørn Aune, Salgsjef
Telefon: 91 37 52 33
Epost: asbjorn.aune@lundeby.no

Helge Johnsen, Selger
Telefon: 98 26 72 64
Epost: helge.johnsen@lundeby.no

Her kan du se medlemstilbudet fra Lundeby.

 

Puzzel tilbyr alt din organisasjon trenger for å kunne kommunisere med givere, kunder, medlemmer, frivillige og ansatte i en organisasjon. Puzzel Collect er en komplett løsning for å samle inn penger via mobiltelefon, fasttelefon og i sosiale medier. Stadig flere er uten kontanter, og uten en brukervennlig betalingsform faller mange givere fra. Tjenestene kan integreres med CRM-systemer og er allerede integrert med en rekke CRM-leverandører. Puzzel Collect kan også tilbys i kombinasjon med andre innsamlingskanaler.

Kontakt:
Haakon Larsen
Telefon: 90 17 35 15
Epost: haakon.larsen@puzzel.com

 

LINK Mobility er Europas ledende leverandører innen mobil kommunikasjon, spesialisert innen mobilmeldinger, betaling, mobile løsninger og mobil data intelligens. LINK tilbyr et bredt spekter av skalerbare tjenester og løsninger på tvers av næringer og sektorer på bakgrunn av den økende etterspørselen av digital kommunikasjon mellom bedrifter og kunder, plattformer og brukere.

Kontakt:
Ole Martin Evjenth
Telefon: 90 83 69 60
Epost: ole.martin.evjenth@linkmobility.com

 

DNBDNB logo er en av de største bankaktørene på organisasjonsmarkedet i Norge, og er et av Nordens største finanskonsern. Mot organisasjonene tilbyr banken et komplett utvalg av finansielle tjenester; bl.a. lån, sparing/kapitalforvaltning, valutatjenester og rådgivning, pensjonsløsninger og betalingstjenester. DNB har høyt fokus på utvikling av tilpassede innbetalingsløsninger for organisasjonene. Eksempler på dette er utvikling av mobilbetalingsløsningen VIPPS og videreutvikling av AvtaleGiro-produktet i samarbeid med NETS. Medlemmer av Norges Innsamlingsråd får spesialpris på VIPPS-løsningen for bedrift, lag og foreninger.

Kontakt:
Inger Johanne Halleen
Telefon: 911 34 940
Epost: ingerjohanne.halleen@dnb.no

Her kan du se medlemstilbudet fra DNB.

 

Solidus tilbyr rimelige og brukervennlige tjenester for giver, fadder- og medlemshåndtering for organisasjoner i Norge. Bedriften gjør mye av jobben for organisasjoner og foreninger slik at inntektene økes med så minimal innsats som mulig for organisasjonene. Solidus ble etablert i 2004 og har siden den gang bistått stadig flere organisasjoner med innsamling og skatteinnberetning av gaver og kommunikasjon med givere, faddere og medlemmer. Nå benytter over 500 organisasjoner Solidus´ tjenester.

Kontakt:
Dag Olav Sæther
Telefon: 91 60 96 13
Epost: dago@solidus.no

Her kan du se medlemstilbudet fra Solidus.

Norpost har vært en etablert postleverandør siden starten av 90-tallet. Etter liberaliseringen av postmarkedet i 2016 har selskapet vært en totalleverandør av posttjenester. Tidligere hadde Norpost rundt 10–15 prosent markedsandel i Norge på uadressert post. Som en ny del NOVELA ønsker Norpost å returnere til stammen av det de lever av, distribusjon av adresserte og uadresserte forsendelser for virksomheter, til det norske folk. Selskapet er opptatt av å opprettholde høy kvalitet og kompetanse for å bygge tillit til sine tjenester, og av å være økonomisk gunstige – med et ønske om å alltid tilby den beste prisen

Kontakt:
Lotta Buckle
Telefon: 934 28 734
Epost: lotta.buckle@norpost.no

 

Winorg er et norsk teknologiselskap som utelukkende fokuserer på å hjelpe organisasjoner med å lykkes. Løsningene fra Winorg utgjør kjernen i mange av landets ledende organisasjoner, og dekker den store bredden som finnes innenfor organisasjoners virksomhet. Sentralt er gode betalingsløsninger, effektiv kommunikasjon med medlemmer og givere, og det å skape engasjement i hele organisasjonen. Winorg bruker ny teknologi for at organisasjonene skal få maks utbytte i alle ledd.

Kontakt:
Kim Roger Elverhøy, salgsansvarlig
Telefon: 91357264
Epost: kim.elverhoy@winorg.no

Kontakt:
Håvard Ellefsen, adm. dir.
Telefon: 90930909
Epost: havard.ellefsen@winorg.no

Kommunion er et norsk selskap som utvikler og leverer det skybaserte organisasjonssystemet Cornerstone. Med Cornerstone blir du ikke avhengig av dyre konsulenter for den minste ting; gode og enkle brukergrensesnitt plasserer deg i førersetet både for det enkle og dagligdagse og for de mer avanserte oppgavene. Kundeservice er inkludert i prisen. I tillegg til å ha sterk funksjonalitet innen fundraising og crowdfunding, så støtter Cornerstone alt du kan ønske deg innen medlemskap, abonnementer, fakturering, Frifond, kommunikasjon og CRM.

Kontakt:
Jonathan Bigler
Telefon: 904 16 963
Epost: jonathan@kommunion.no

Proventus tilbyr Orgsys som er Norges kraftigste organisasjonssystem, det håndterer alle de viktige oppgavene i din organisasjon. Systemet har en rik portefølje av moduler så det er lett å tilpasse din organisasjons behov. Orgsys har spesialisert funksjonalitet for å håndtere alle aspekter knyttet til fundraising. Systemet sørger for at du når dine giver på preferert plattform (SMS, e-post, brev) til rett tid. Det gir mulighet for mange inntektskilder som fastgivere, SMS-støtte, TM, DM, face2face, crowdfunding og churn aktiviteter. Etter markedsrettede aktiviteter er det lett å måle og analysere effekten av kampanjer. Orgsys kan integreres med mange tredjeparts-løsninger og vi kan selvfølgelig levere Orgsys driftet. Ta kontakt for å høre hvordan vi kan hjelpe din organisasjon.

Kontakt:
Stein Elmenhorst
Telefon: 98 21 95 23
Epost: stein@proventus.no

 

Andvord Grafisk har gjennom 30 år vært leverandør av grafiske tjenester til hjelpeorganisasjoner. DM-kampanjer er et kjerneområde og våre løsninger omfatter utvikling av ide og budskap, design, tekst/foto, trykking, digitalprint og pakking. Du kan samtidig lansere et DM-budskap på digitale plattformer for å oppnå best mulig respons og bidrag. Andvord Grafisk har etablert Gullgiroen for å understreke kraften i kreativiteten og kunnskapen knyttet til gode DM kampanjer for ideelle organisasjoner. For å delta gå inn på www.gullgiroen.no

Kontakt:
Dag Nyeggen
Telefon: 97 72 60 60
Epost: dag.nyeggen@andvord.no

Her kan du se medlemstilbudet fra Andvord Grafisk.