Heldags skrivekurs med fundraising-guru Tom Ahern, kun 20 plasser!

Masterclass i forbindelse med fundraisingkonferansen

Tom Ahern elsker ord. Han lever av å skrive dem. Han jobber med å forme ord til fantastiske historier – men ikke bare det – historier som faktisk samler inn penger.

Gjennom sin karriere har Tom lært (og lært bort) enormt mye om hvordan man bruker ord til å komme i kontakt med giverne og skape lojale støttespillere for livet.

Tom er kjent som en av verdens beste tekstforfattere innenfor fundraising. Han har skrevet flere bestselgende bøker om det å skrive for givere, og han er en ettertraktet foredragsholder over hele verden. Nå kommer han til Norge for å holde et eksklusivt heldags skrivekurs for å lære DEG å skrive bedre!

For at dette skal gi mest mulig utbytte for de som deltar, har vi begrenset antall plasser til kun 20 personer. 

I løpet av dagen vil du blant annet lære:

  • Hvordan du skriver så giverne kjenner det
  • Hva er det som gjør kommunikasjon giversentret?
  • Hvordan du skriver en god «case for support»

Tom har blant annet skrevet bøkene «What Your Donors Want, and why», «How to write fundraising materials that raise more money» og «Making Money with Donor Newsletters». Finn ut mer på aherncomm.com.

Tid, sted og pris:

Kurset foregår:
14. september fra kl. 10.00-16.00. Kaffe serveres fra kl. 09.30
Sentralen, rom P3

Heldagskurset koster 2.900 kroner per pers for medlemmer, og 4.400 for ikke-medlemmer og påmeldingen er bindende (meld inn din organisasjon og få medlemspris). 

Vær rask og sikre deg en av de begrensede plassene – meld deg på i dag.

P.S.: Toms partner, den vel så kjente fundraisingeksperten Simone Joyauxer også tilstede denne dagen og vil sannsynligvis blande seg inn med både gode råd, tips, vanskelige spørsmål og skarpe meninger. Two «fundraisingeksperter» for the price of one!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *