God sommer!

Takk for en fantastisk spennende vår. Takk for gode innspill, ekte engasjement og at dere utfordrer oss på tema og kompetansepåfyll.

Med base i det Siri liker å kalle “klubbhuset” for medlemmene våre, har Sentralen vært et trofast hjem for vårens program. Her har over 438 deltatt på våre rundt 10 arrangementer denne våren, og 47 personer er aktive deltakere i våre arbeidsgrupper. Dette lover godt for økt aktivitetsnivå og engasjement rundt norsk fundraising. I vår medlemsundersøkelse ba vi dere gi oss innspill på hvilke tema som er aktuelle for vårens møter. Disse innspillene har vi brukt til å utvikle vårens aktiviteter. Vi takker for at dere stadig fortsetter å fylle ut evalueringsskjemaer etter møter og medlemsøundersøkelsen vår, slik at vi kan bli enda bedre på å møte deres behov og slik at vi sammen kan jobbe med å føre bransjen framover.

Administrasjonen har dette halvåret bestått av Charlotte, Siri, Julie og Cecilie. Til høsten blir vi foreløpig en mindre, da Julie har fått ny jobb i Landsforeningen for Barnehjemsbarn. Vi ønsker henne masse lykke til på veien videre. Cecilie har vært med oss i utvidet stilling denne forsommeren i planleggingen av høstens program og skal være med oss via skype og mail fra Sør-Afrkia til høsten. Charlotte og Siri blir trofast igjen på sentralen der de holder stødig kurs inn i høstens spennende arrangementer, datoene kan du finne her allerede nå.

Administrasjonen ønsker alle våre medlemmer en avslappende sommer – og gleder oss allerede til høsten.

Charlotte, Siri og Cecilie.

No comments

Leave a comment!

Your email address will not be published. Required fields are marked *