Giving Tuesday

 

Giving Tuesday er en global dag for å gi og har nå blitt en internasjonal bevegelse. Det hele startet som et motsvar på kjøpefesten Black Friday og Cyber Monday. I 2017 var deltok 42 ulike land på Giving Tuesday, og vi blir stadig flere.

Gi det du har

Giving Tuesday er en bevegelse som hyller gleden ved å gi til andre. Som organisasjon kan dere være kreative i hva dere ønsker å samle inn. Det kan være alt fra penger, tid, klær, blod eller underskrifter. Her setter bare fantasien grenser. Som privatperson kan du kontakte din favorittorganisasjon eller følge med på hva din hjertesak trenger. Alle som ønsker er velkommen til å ta del i Giving Tuesday.

Giving Tuesday Norway

I 2017 var Giving Tuesday Norway beste nykommer.  11 av våre medlemsorganisasjoner gikk sammen med 63 youtubere om å lage engasjerende innhold. Dette resulterte i at vi nådde et ungt publikum som det er krevende å komme i kontakt med. Som country lead for Giving Tuesday Norway, bidrar Norges Innsamlingsråd til å samle et utvalg av medlemsorganisasjonene om en felles direktesending med aktiviteter som skal inspirere til giverglede. I 2018 faller Giving Tuesday på 27.november.

Har du spørsmål om Giving Tuesday? Ta kontakt med vår fagansvarlig Charlotte Arnø Storebakken på charlotte@innsamlingsradet.no.