Giverservicekonsulent, Flyktninghjelpen

Søknadsfrist: Snarest

Vi støtter mennesker på flukt. Vil du hjelpe til?

Flyktninghjelpen er en norsk organisasjon som hjelper mennesker på flukt over hele verden. Akkurat nå er vi på plass i både nye og langvarige kriser i 31 land. Der gir vi blant annet mat, husly, rent vann, rettshjelp og utdanning.

Vi søker nå en giverservicekonsulent i 80 prosent stilling.  Stillingen er et i første omgang et engasjement for fire måneder, men det er muligheter for forlengelse.Du vil jobbe i et internasjonalt arbeidsmiljø med gode, engasjerte kollegaer hvor du vil lære mye.

Vi ser etter en person som trives med førstelinjekontakt og kommuniserer med respekt og forståelse på telefon, e-post og i sosiale medier. Du har erfart og forstår hvor viktig kundeservice er som del av helheten i en organisasjon. Du ser verdien av rutiner og er interessert i å være med på å utvikle og forbedre dem der det trengs. Stress skremmer deg ikke, og du er positiv og samarbeidsvillig også når det er hektisk rundt deg.

Vi ønsker at du har:

  • Dokumentert erfaring med kundeservice
  • Inngående kjennskap til standard IT-program og verktøy
  • Gjerne kjennskap til CRM-systemer
Personlige egenskaper 
  • Svært god forståelse og høy interesse for service og salg
  • Initiativrik, selvstendig og ansvarsfull
  • Systematisk og strukturert
  • Interesse for humanitært arbeid og fundraising
  • Snakker norsk flytende og forstår svensk
  • Gode engelskkunnskaper (engelsk er arbeidsspråk i organisasjonen)

Arbeidssted er Flyktninghjelpens hovedkontor i Oslo sentrum. Lønn etter avtale. Av lønnen trekkes 2 % til Statens pensjonskasse.

Søknad sendes via Webcruiter. Klikk på den grønne Apply for position-knappen for å søke: https://www.webcruiter.no/WcMain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3895003750&company_id=23109900&Link_source_id=&use_position_site_header=0&culture_id=EN

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med leder for fundraising Norge, Camilla Delbekk, camilla.delbekk@nrc.no/ 40 41 37 27 eller rekrutteringsrådgiver Ingrid Sande Larsen ingrid.larsen@nrc.no/ 93 45 85 62

Søknadsfrist snarest. Med ønske om snarlig oppstart. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *