Fantastisk resultat – tusenvis av nye faddere til Røde Kors!

 

Juleaksjonen på TV2 2017

Lørdag 16. desember kl. 20 gikk startskuddet for den tre timer lange Juleaksjonen på TV 2 i samarbeid med Røde Kors. Her ble det blant annet sterke og rørende historier, nære møter og flere musikalske høydepunkt. Målet med sendingen var å hjelpe barn i nød gjennom å få flere faddere.

Sendingen rørte og engasjerte seere over hele landet! Resultatet av Juleaksjonen ble til slutt 6370 faddere som bidrar med 275 kr måneden, og er det beste resultatet siden 2014 av denne type programmer.

 

Svært mange bidro
Artister og kjendiser som Alan Walker, Tone Damli, Vendela Kirsebom, Lothepus, Hanne Sørvaag, Øystein «Pølsa» Pettersen, Kurt Nilsen og Emelie Hollow var bare noen av dem som bidro i Juleaksjonen på TV 2. Et eget ringepanel bestående av bloggere og kjente fjes bidro med å ta telefonen under sendingen fra engasjerte nye faddere.Programledere var Guri Solberg, Erik Thorstvedt og Kadafi Zaman. Statsminister Erna Solberg kom også innom og ga 10 millioner kroner til Juleaksjonen på TV 2.

 

Egen sang
Emelie Hollow, kjent fra TV 2-programmet «The Stream» laget låta «Feeling of Christmas» til Juleaksjonen. Sangen ble en av topplåtene på blant annet radio før sending. Mange av TV 2 profilene stilte opp, blant annet ble det laget en egen musikkvideo og selv Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen bidro med å verve faddere. Takket være den utrolig flotte responsen fra det norske folk, kan vi i Røde Kors nå gi enda flere barn muligheten til å overleve sine første leveår og få en bedre start på livet, sier en svært fornøyd Øistein Mjærum, Kommunikasjons og markedsdirektør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *